Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας

Εκδότης:
Ορφέας
Έτος:
2005
ISBN:
9789608818149
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Εκτός κυκλοφορίας
Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Το βιβλίο "Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" είναι το δεύτερο της νέας συναρπαστικής σειράς βιβλίων, που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέους, σημαντικούς προορισμούς και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σ' ολόκληρο τον πλανήτη.
Για το βιβλίο "Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" οι συγγραφείς και φωτογράφοι διεθνών ταξιδιωτικών προορισμών Steve Watkins και Clare Jones βασίστηκαν στην πολύχρονη πείρα τους και επέλεξαν σαράντα από τα δικά τους αγαπημένα και ανεπανάληπτα ταξίδια. Το βιβλίο αυτό δεν είναι τουριστικός οδηγός, ούτε οι επιλογές που παρουσιάζει είναι περιοριστικές, απλώς προτείνει μερικές ασυνήθιστες και καταπληκτικές δραστηριότητες, που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εάν ταξιδέψετε σε αυτούς τους φανταστικούς προορισμούς, κάνοντας διακοπές δύο ή και λιγότερων εβδομάδων.
Στις διάφορες περιπέτειες που προτείνουν ο Steve και η Clare συμπεριλαμβάνονται η αναζήτηση μαργαριταριών στην Ταϊτή της Γαλλικής Πολυνησίας και το έλκηθρο με σκύλους στα χιονισμένα τοπία της Σουηδίας, αλλά και η εξερεύνηση του τροπικού δάσους στο Μπελίζ και η διάπλευση του Νείλου με αιγυπτιακή φελούκα. Στους λιγότερο δραστήριους εξερευνητές, έχουν να προτείνουν κάποιες πιο ήρεμες αλλά εξίσου μοναδικές αναζητήσεις, όπως την παράσταση μιας όπερας στα αρχαία ερείπια της Βερόνας, στην Ιταλία, ή τη δοκιμή κρασιών στο Μπορντώ της Γαλλίας.
[...]
Τίτλος βιβλίου:Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Τίτλος πρωτότυπου:Unforgettable Things to do Before you Die
Εκδότης:Ορφέας
Συντελεστές βιβλίου:Jones, Clare (Συγγραφέας)
Watkins, Steve (Συγγραφέας)
Οικονομοπούλου, Νάγια (Μεταφραστής)
Jones, Clare (Φωτογράφος)
Watkins, Steve (Φωτογράφος)
ISBN:9789608818149
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Οδοιπορικά
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Φωτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες