Διεθνές οικονομικό δίκαιο (τ.1)

Διεθνείς εμπορικές σχέσεις. Πανεπιστημιακές παραδόσεις
Εκδότης:
Επίκεντρο
Έτος:
2007
ISBN:
9789606645181
Σελίδες:
235
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διεθνές οικονομικό δίκαιο
Τιμή εκδότη:€29,68
Η τιμή μας: €26,71
στο καλάθι
Διεθνές οικονομικό δίκαιο (τ.1)
Η παρούσα πρώτη προσωρινή έκδοση των πανεπιστημιακών παραδόσεων του Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου κρίθηκε απαραίτητη για να εξυπηρετηθούν οι άμεσες και επείγουσες ανάγκες διδασκαλίας του μαθήματος στο Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά την τρέχουσα πανεπιστημιακή χρονιά 1983-1984.
Η έλλειψη επιστημονικού συγγράμματος σ' αυτόν τον κλάδο του διεθνούς δικαίου κάνει αναγκαία την πρόωρη δημοσίευση του βιβλίου αυτού, σε μια ενσυνείδητα ατελή πρώτη γραφή υπό συνθήκες έντονης στενότητας χρόνου, με την μόνη επιφύλαξη αναθεώρησης, εμπλουτισμού και πληρέστερης έκδοσής του στο προσεχές μέλλον.
Η συγγραφή του βιβλίου στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο σε πρωτογενείς πηγές που μνημονεύονται στο κείμενο, μερικές από τις οποίες παρατίθενται σε ελληνική μετάφραση στα παραρτήματα. Η παρούσα μορφή του κειμένου ενσωματώνει κατά μεγάλο μέρος προηγούμενες δημοσιεύσεις των συγγραφέων στην επιστημονική αυτή περιοχή, και ιδιαίτερα, το "Διεθνές Δίκαιο Αναπτύξεως" του Α.Α. Φατούρου (Θεσσαλονίκη 1977), τα "Στοιχεία Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου. Σημειώσεις από τις Παραδόσεις" του ίδιου (δακτυλογραφημένη έκδοση, Θεσσαλονίκη 1982)' και τα "Στοιχεία Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου. Σημειώσεις από τις Παραδόσεις" του Π.Ν. Στάγκου ( δακτυλογραφημένη έκδοση, Θεσσαλονίκη 1983), καθώς και διάφορα πρόσφατα άρθρα και μελέτες τους.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Διεθνές οικονομικό δίκαιο
Υπότιτλος βιβλίου:Διεθνείς εμπορικές σχέσεις. Πανεπιστημιακές παραδόσεις
Εκδότης:Επίκεντρο
Συντελεστές βιβλίου:Στάγκος, Πέτρος Ν. (Συγγραφέας)
Φατούρος, Αργύρης Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606645181
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Τόμος:1
Σημείωση:Επανέκδοση: "Παρατηρητής"
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες