Η ευτυχία του 50

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Οδός Πανός
Έτος:
2006
ISBN:
9789608378322
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ευτυχία του 50
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Η ευτυχία του 50
Η Ευτυχία είναι τώρα έφηβη. Κοπέλα νεαρά σχηματισμένη. Έτοιμη σχεδόν όπως τη θέλησε η εποχή της, όπως της ετοίμασαν το φόρεμα. Μαύρη ποδιά, κάτω του γόνατος, με γιακά στρόγγυλο άσπρο. Κλασικότατο για την εποχή το ράψιμο, ριχτή με ζώνη, να μη φαίνεται καμιά καμπύλη του εφηβικού σώματος. Μόνο οι γοφοί της ξεχωρίζουν, που πήραν την κανονική γυναικεία τους μορφή. Από τότε ετοιμάστηκε να γεννήσει παιδιά.
Ξανθά μαλλιά, σπαστά, που πολλές φορές τα έπλεκε κοτσίδες δυο. Πρόσωπο κανονικό, όμορφο, κρυμμένο στο άσπρο, με υποψία ροζ απ' την "καλοζωία". Η μύτη της κανονική κι αυτή και τα μάτια της γαλανά που φαίνεται να μη βλέπουν, αλλά βλέπουν.
Η κλίση της κεφαλής αισθητώς προς τα δεξιά, που ακολουθεί και το σώμα, αφού άκουγε πάντα από μικρή σαν επωδό όλα δεξιά να έρθουν, με το δεξί κάνουμε το σταυρό μας, το δεξί χέρι κάνει τις πιο πολλές δουλειές, η δεξιά είναι πάντα ο νικητής κι άλλα κι άλλα.
Της επιβλήθηκε η στάση αυτή ως δείγμα ήθους.
Το περπάτημά της κοριτσίστικο, σιωπηλό όμως κι αυτό, να μην το αντιλαμβάνεται κανείς. Με δυο λόγια, μια ομορφιά που την έκρυψε η εποχή να μην τη βλέπουν.
Τίτλος βιβλίου:Η ευτυχία του 50
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Οδός Πανός
Συντελεστές βιβλίου:Σιουζουλής, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608378322
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες