Επιχειρήσεις

Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2006
ISBN:
9789605125066
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επιχειρήσεις
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
Επιχειρήσεις
Είναι εύκολο να κατακλυσθείτε από το φοβερό όγκο των βιβλίων για τις επιχειρήσεις. Με μια γρήγορη ματιά στα ράφια οποιουδήποτε βιβλιοπωλείου θα βρεθείτε μπροστά σε μια κακοφωνία από συμβουλές, περαστικές μόδες και πανάκειες. Ήταν επιτέλους καιρός να φιλτραριστούν όλα αυτά ώστε να δοθεί μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις επιχειρήσεις και να προβληθούν σπάνια και πολύτιμα αποφθέγματα.
Το "Έξυπνες Ιδέες - Επιχειρήσεις" είναι το βιβλίο που ψάχνατε. Αφήνει πίσω τη φοβερή διαφήμιση και την ορολογία δείχνοντάς σας πώς κάθε κομμάτι μιας επιτυχημένης επιχείρησης συμβάλλει σε μερικούς μόνο απλούς στόχους. Ο James Leibert σας κάνει μια γρήγορη ξενάγηση στις εξυπνότερες ιδέες για τις επιχειρήσεις, δείχνοντάς σας ποιες είναι χρήσιμες και πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες.
Στην πορεία, θα μάθετε τα βασικά μυστικά πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση:
-Η μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι η δημιουργία πραγματικής αξίας για τους πελάτες σας με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο και από εκεί και πέρα τα κέρδη θα ακολουθήσουν αναπόφευκτα.
-Αποκτήστε πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις βασικές μεθόδους: συνεχής καινοτομία, εστίαση σε ένα μικρό κομμάτι της αγοράς ή απόκτηση ελέγχου βασικών πόρων του κλάδου.
-Κάνετε πιο αποτελεσματική τη διοίκηση βοηθώντας τους εργαζόμενους να καινοτομήσουν και να επιλύσουν οι ίδιοι τα προβλήματα.
-Διατηρήστε τον έλεγχο της εταιρείας παίρνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες την κατάλληλη χρονική στιγμή.
-Κατευθύνετε τα εταιρικά πολιτικά παιχνίδια χωρίς να αναγκαστείτε να γίνετε πολιτικός.
-Έχετε πάντα το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον.
Είτε είστε επιχειρηματίας, είτε είστε διευθυντής, μηχανικός ή πωλητής, στέλεχος ή απλώς ένας πελάτης που ενδιαφέρεται, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Επιχειρήσεις
Τίτλος πρωτότυπου:Smart Things to Know About Business
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Leibert, James (Συγγραφέας)
Αναγνωστίδου, Τριάδα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605125066
Σειρά εκδότη:Έξυπνες Ιδέες
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες