Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των εξερευνητών

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2009
ISBN:
9789601905198
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των εξερευνητών
Εκτός κυκλοφορίας
Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των εξερευνητών
Η τριλογία ολοκληρώνεται!
Ο Σεμπάστιαν Νταρκ, ο έφηβος ξωτικάνθρωπος με την παρέα του, τη βουβαλόπη Μαξ που μιλάει και τον μικροσκοπικό αλλά παντοδύναμο πολεμιστή Κορνήλιο, θα περάσουν την πιο δύσκολη δοκιμασία και θα δώσουν την πιο θανατηφόρα μάχη με τους Νυχτόβιους στο δρόμο για την κατάκτηση της Χαμένης Πόλης.

Βαθιά μέσα στην απομακρυσμένη καρδιά της ζούγκλας, ο Σεμπάστιαν με τους αχώριστους φίλους του, αναζητούν μια θρυλική χαμένη πόλη. Καθ΄οδόν, συναντάνε τους Τζίλιθ, μια φυλή πολεμιστών που έχει εμπλακεί σε μια θανατηφόρα πάλη με τους βάρβαρους και ορκισμένους εχθρούς της, τους άγριους Γκόγκραθ. Η άφιξη του ήρωα στο χωριό των Τζίλιθ είναι, όμως, ήδη γραμμένη σε μια αρχαία προφητεία, η οποία λέει ότι ο Άρχοντας των Ξωτικών και οι δύο φίλοι του θα σώσουν για πάντα τη φυλή από την κατάρα των Γκόγκραθ και θα φτάσουν στη Χαμένη Πόλη.

Πρώτα, όμως, η παρέα των πρωταγωνιστών πρέπει να δώσει άγριες μάχες, να κάνει επικίνδυνα ταξίδια, να πολεμήσει άγρια τέρατα και ν' ακούσει μερικά από τα χειρότερα αστεία της ιστορίας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρέπει να πολεμήσουν τους Νυχτόβιους, τον πιο τρομερό εχθρό που αντιμετώπισαν ποτέ. Έναν εχθρό που δεν μπορούν να σκοτώσουν... επειδή οι Νυχτόβιοι είναι ήδη νεκροί!

Και στο τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του, που απευθύνεται σε αναγνώστες από 9 ετών και άνω, ο συγγραφέας Φίλιπ Κάβενεϊ δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο όμως αποτυπώνονται με χιούμορ καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα από μάχες είναι διάσπαρτες σε όλο το βιβλίο. Πνευματώδεις, απολαυστικοί διάλογοι γεμάτοι από το αστείρευτο χιούμορ της παραπονιάρας βουβαλόπης και ένα δυνατό αίσθημα συντροφικότητας συνοδεύουν και αυτή τη φορά τις περιπέτειες του Σεμπάστιαν Νταρκ.
Τίτλος βιβλίου:Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των εξερευνητών
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Caveney, Philip (Συγγραφέας)
Αθανασίου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601905198
Σειρά εκδότη:Σεμπάστιαν Νταρκ
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Ηλικίες:9+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες