Η κοινωνία της πληροφορίας και ο ρόλος των διαδραστικών πολυμέσων

Εκδότης:
Fagotto
Έτος:
2006
ISBN:
9789607075994
Σελίδες:
214
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κοινωνία της πληροφορίας και ο ρόλος των διαδραστικών πολυμέσων
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Η κοινωνία της πληροφορίας και ο ρόλος των διαδραστικών πολυμέσων
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εξελίξουν τις τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας με γνώμονα τον άνθρωπο, αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να ερευνήσουν τις συνέπειες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με την εισαγωγή των τεχνολογιών σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Παρουσιάζει τη ραγδαία μεταβαλλόμενη πραγματικότητα της ΚτΠ, τις εκάστοτε οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές, πολιτισμικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές καθώς αναλύονται οι τομείς που εμπλέκονται άμεσα με αυτήν. Παράλληλα, εξετάζονται θέματα σχετικά με τη διαλογικότητα και τη διαδραστικότητα των εφαρμογών πολυμέσων και την ευρεία χρήση της εικονικής πραγματικότητας. Συζητούνται μέθοδοι υλοποίησης έργων πολυμέσων με έμφαση στην ανάπτυξη λογισμικού, καθώς ο συνδυασμός πολλαπλών πηγών δεδομένων και μέσων αυξάνει την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος. Η ολοκλήρωση τέτοιου τύπου οπτικοακουστικών έργων απαιτεί τη συνεργασία μεταξύ ομάδων ειδικών σε διαφορετικούς τομείς που περιλαμβάνουν καλλιτεχνική δημιουργία και προγραμματισμό.

Η ανάγνωση του βιβλίου δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, τις οποίες παρέχει στα πρώτα κεφάλαια, ενώ παρατίθεται αναλυτική βιβλιογραφία των πηγών για περαιτέρω έρευνα. Εστιάζει στις δυνατότητες και τους παράγοντες εξάπλωσης και επιρροής των νέων τεχνολογιών, συνεπώς είναι χρήσιμο σε αναγνώστες που επιθυμούν να εισαγάγουν έναν οργανισμό ή μια επιχείρηση στη ραγδαία μεταβαλλόμενη πραγματικότητα της ΚτΠ. Επιπλέον, παρουσιάζει ενδιαφέρον και για αναγνώστες που θέλουν να γνωρίσουν την πολύπλευρη μορφή των τεχνολογιών, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν για μη συμβατικούς σκοπούς όπως για εικαστική δημιουργία και διαφήμιση.
Τίτλος βιβλίου:Η κοινωνία της πληροφορίας και ο ρόλος των διαδραστικών πολυμέσων
Εκδότης:Fagotto
Συντελεστές βιβλίου:Δεληγιάννης, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789607075994
Σειρά εκδότη:Academia
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική > Πολυμέσα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες