Bella Venezia

Εκδότης:
Η Νέα Σκηνή
Έτος:
2005
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Bella Venezia
Εκτός κυκλοφορίας
Bella Venezia
Η υπόθεση του "Bella Venezia" διαδραματίζεται σε δύο χρονικά επίπεδα: στο τώρα και στις αρχές του 20ού αιώνα. Σήμερα, λοιπόν, μια γριά οικονόμος διαβάζει μανιωδώς ένα μυθιστόρημα. Η ταύτισή της με τους ήρωες είναι τόσο έντονη, ώστε αρχίζει να βλέπει την ιστορία τους να ζωντανεύει μπροστά της. Και τότε το δεύτερο επίπεδο μπλέκεται με το πρώτο. Ήρωες του βιβλίου είναι μια νεαρή κοπέλα, η Βενετία, που τρέφει ερωτικά συναισθήματα για τον πατριό της. Η σχέση της, επιπλέον, με τη μητέρα της είναι τόσο τραυματική, που η Βενετία θα ενηλικιωθεί μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον.

Για τρίτη φορά ο Γιώργος Διαλεγμένος και ο Λευτέρης Βογιατζής ενώνουν τις δυνάμεις τους, με ένα ακόμα έργο του πρώτου, το "Bella Venezia" που σκηνοθετεί ο δεύτερος. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας παρουσιάζεται στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων, από τις 22 Απριλίου έως και τα τέλη Μαΐου. Οι Ξένια Καλογεροπούλου, Εύη Σαουλίδου, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Σωτήρης Τσακομίδης αλλά και ο ίδιος ο Βογιατζής σηκώνουν, με τη συνοδεία ακόμα έξι "νεαρών ηθοποιών", το ερμηνευτικό βάρος.
Τίτλος βιβλίου:Bella Venezia
Εκδότης:Η Νέα Σκηνή
Συντελεστές βιβλίου:Διαλεγμένος, Γιώργος (Συγγραφέας)
Ορδόλης, Κώστας (Φωτογράφος)
Λεβίδη, Ειρήνη (Επιμελητής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005
Σημείωση:Βιβλίο-πρόγραμμα της παράστασης που ανέβηκε στις 22 Απριλίου 2005 στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή, με το πλήρες κείμενο του έργου.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες