Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη χειρουργική

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603943167
Σελίδες:
486
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη χειρουργική
Τιμή εκδότη:€53,00
Η τιμή μας: €50,35
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη χειρουργική
Η συγγραφή ενός βιβλίου ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής στη χειρουργική έχει διπλό στόχο: πρώτον να επιτρέψει τόσο στον φοιτητή της ιατρικής όσο και στον εκπαιδευόμενο ιατρό στη Χειρουργική να μπορέσει να αξιολογήσει το επίπεδο της γνώσης που έχει αποκομίσει κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο μάθημα της Χειρουργικής και δεύτερον, απευθυνόμενο στους εκπαιδευόμενους στη χειρουργική ιατρούς, να τους επιτρέψει να γνωρίσουν μέσα από τις ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας το πραγματικό επίπεδο των γνώσεών τους.
Επιπλέον, οι συγγραφείς πιστεύουν ότι η αυτοαξιολόγηση του φοιτητή και του εκπαιδευόμενου στη χειρουργική αποτελούν σημαντικά στάδια στη διαδικασία της μάθησής του.
Θεωρούμε ότι οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, εκτός από την ευθύνη που έχουν να διδάσκουν τις βασικές αρχές της χειρουργικής, οφείλουν να παρέχουν και τα μέσα εκείνα που θα κάνουν τη μελέτη αποδοτικότερη, τη μαθησιακή διαδικασία ευκολότερη και αποτελεσματικότερη και τη θεωρητική γνώση κατά το δυνατόν πλησιέστερη στην καθημερινή κλινική πράξη.
Παραδίδοντας το βιβλίο αυτό στον φοιτητή και στον ιατρό ευχόμεθα να τους φανεί χρήσιμο και να αποτελέσει ένα ερέθισμα για περισσότερο διάβασμα.

Αλκιβιάδης Ι. Κωστάκης
Γρηγόρης Κουράκλης
Χρήστος Τσιγκρής
Νικόλαος Νικητέας
Τίτλος βιβλίου:Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη χειρουργική
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κωστάκης, Αλκιβιάδης Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603943167
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες