Δια των χειρών θεραπεία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942566
Σελίδες:
228
Δια των χειρών θεραπεία
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
Δια των χειρών θεραπεία
Από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης αυτού του βιβλίου, πριν από είκοσι χρόνια τουλάχιστον, η γηριατρική έχει σημειώσει γιγάντιες προόδους.
Αυτή αποτελεί κεντρικό αντικείμενο της γενικής ιατρικής και της επείγουσας και γενικής εσωτερικής ιατρικής στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Με τη συμμετοχή δύο νέων συγγραφέων στη συντακτική ομάδα, η έκτη έκδοση έχει αναθεωρηθεί και ανανεωθεί σε εκτενή βαθμό. Η «manual therapy», αλλιώς η «θεραπεία διά των χειρών», είναι τόσο παλιά όσο η επιστήμη και η τέχνη της ίδιας της Ιατρικής.
Γι’ αυτόν τον λόγο, παρατίθονται γενικά στοιχεία ανατομίας, κινησιολογίας, παθοκινησιολογίας, επιφανειακής ανατομίας, ψηλάφησης, καθώς και των μηχανισμών από τους οποίους παράγεται πόνος στη σπονδυλική στήλη και στις πλευρές. Στη συνέχεια, ακολουθεί η περιγραφή των βασικών κανόνων που διέπουν τα πιο εδραιωμένα συστήματα εξέτασης και αξιολόγησης, έτσι ώστε να κατανοήσουμε ευκολότερα την επιλογή και την εφαρμογή των ειδικών τεχνικών κινητοποίησης στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και στις πλευρές, ανάλυση των οποίων ακολουθεί στο ειδικό μέρος αυτής της εργασίας, μαζί με ορισμένα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα θεραπείας. Τέλος, γίνεται αναφορά στις ενδείξεις-αντενδείξεις που χαρακτηρίζουν τη χρήση αυτής της θεραπείας στον άνθρωπο γενικότερα και σε ορισμένες κατηγορίες ασθενών ειδικότερα.
Τίτλος βιβλίου:Δια των χειρών θεραπεία
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πετρούτσος, Στ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942566
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες