Πώς γράφεται και δημοσιεύεται μία ιατρική εργασία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603943815
Σελίδες:
244
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Πώς γράφεται και δημοσιεύεται μία ιατρική εργασία
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €14,25
στο καλάθι
Πώς γράφεται και δημοσιεύεται μία ιατρική εργασία
Αυτός ο οδηγός είναι ένα μικρό βιβλίο, αλλά έγινε προσπάθεια για να γίνει μεγάλο ως προς τους ορίζοντές του· προσφέρει τόσες πρακτικές οδηγίες, όσες μπορούν να χωρέσουν σε ένα συνοπτικό κείμενο, και ταυτόχρονα αιτιολογεί με ποια κριτήρια προσφέρει αυτές τις συγκεκριμένες οδηγίες.
Τα 19 κεφάλαια του βιβλίου περιγράφουν όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει όποιος γράφει ένα άρθρο, για να του δώσει μορφή δημοσιεύσιμου κειμένου και να το προωθήσει για δημοσίευση: να το συλλάβει ως θέμα για σπουδή, να το γράψει ως άρθρο, να το παρακολουθήσει μέχρι την εκτύπωσή του. Πάρα πολλά από όσα γράφουμε περνούν στο χαρτί, χωρίς να σκεφτούμε πολύ το πώς γράφουμε – κατάλογοι για αγορές, τυπική αλληλογραφία, βιαστικά γραμμένες κλινικές σημειώσεις. Ξεχνάμε ότι το καλό γράψιμο είναι δύσκολο έργο, ακόμη και για τους έμπειρους συγγραφείς.
Το γράψιμο είναι έργο συνεχές και βελτιούμενο με κάθε νέα προσπάθεια, εάν επιθυμούμε να γράφουμε καλά. Αλλά, με τη σωστή συστηματική και μεθοδική προσέγγιση, μπορεί να γίνει ένα έργο που να μας ευχαριστεί.
Με τις υποδείξεις που περιέχονται σε τούτο τον οδηγό, μπορεί ο μη έμπειρος συγγραφέας να αναπτύξει δεξιότητες στο γράψιμο, εάν αφομοιώσει τις βασικές αρχές συγγραφής και τις εφαρμόσει στο μελλοντικό έργο.
Τίτλος βιβλίου:Πώς γράφεται και δημοσιεύεται μία ιατρική εργασία
Τίτλος πρωτότυπου:How to Write and Publish Papers in the Medical Sciences
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Huth, Edward J. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603943815
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Κυκλοφορεί και με μαλακό εξώφυλλο (άδετο) στην τιμή των 25,00 ευρώ.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες