Προπόνηση τακτικής

Με 160 παιχνίδια και ασκήσεις
Εκδότης:
Salto
Έτος:
2006
ISBN:
9789602781395
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προπόνηση τακτικής
Τιμή εκδότη:€18,17
Η τιμή μας: €16,35
στο καλάθι
Προπόνηση τακτικής
Η τακτική, σε συνδυασμό με τη φυσική κατάσταση και την τεχνική, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της απόδοσης στο ποδόσφαιρο. Είναι επομένως αναγκαίο να επιμείνουμε στην ανάπτυξη και στη σωστή εφαρμογή της στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα από τα πρώτα χρόνια προπόνησης.
Αυτό το σύγγραμμα επεξεργάζεται διάφορες καταστάσεις τακτικής που συναντάμε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται οι γενικές αρχές, που πρέπει όλοι να κατέχουμε, και δίνονται οδηγίες για την καλύτερη κατανόησή τους.
Το δεύτερο μέρος, το οποίο αφορά ουσιαστικά την πράξη, προσφέρονται παραδείγματα εφαρμογής συστημάτων τακτικής στον αγωνιστικό χώρο με τη χρήση μεγάλου αριθμού ασκήσεων και παιχνιδιών που ευνοούν μία ευχάριστη και δημιουργική εκμάθηση.
Ξεκάθαρο και συγκεκριμένο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του βιβλίου, το οποίο συνιστούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπως προπονητές ποδοσφαιρικών ομάδων όλων των κατηγοριών από το παιδικό έως το ανδρικό επίπεδο, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. που είναι επιφορτισμένοι με την εκπαίδευση στο ποδόσφαιρο και επιθυμούν να ασχοληθούν με την προπόνηση τακτικής.
Τίτλος βιβλίου:Προπόνηση τακτικής
Υπότιτλος βιβλίου:Με 160 παιχνίδια και ασκήσεις
Τίτλος πρωτότυπου:Football Entraιnement Tactique
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Doucet, Claude (Συγγραφέας)
Στυλιανίδης, Νικόλαος (Μεταφραστής)
ISBN:9789602781395
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες