Οι σημειώσεις

Εκδότης:
Διήγηση
Έτος:
2006
ISBN:
9789607951595
Σελίδες:
481
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι σημειώσεις
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι σημειώσεις
Μυστήριο, φαντάσματα, στοιχειωμένα αρχοντικά, ανεξιχνίαστοι θάνατοι, κρυμμένες ιστορίες, με φόντο τη βικτωριανή Σκωτία. Οι "Σημειώσεις" είναι μια ευρηματική ιστορία, που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.
Σκωτία, 1863. Σε μια προσπάθειά της να ξεφύγει από το μελανό παρελθόν της στη Γλασκόβη, η Μπέσυ, δαιμόνια πρωταγωνίστρια των Σημειώσεων, βρίσκει δουλειά ως υπηρέτρια σ' ένα αρχοντικό έξω από το Εδιμβούργο. Παθιάζεται με την όμορφη κυρά της, την Αραμπέλα, προβληματίζεται όμως με την περίεργη απαίτησή της να κρατάει καθημερινό ημερολόγιο με τις πιο προσωπικές της σκέψεις. Μέρα τη μέρα έρχονται στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά της κυρίας της, που δημιουργούν ένα περιβάλλον γεμάτο ψυχολογική ένταση και απρόσμενες ανατροπές.
Η Αραμπέλα είναι μια σκοτεινή προσωπικότητα με πολλές εμμονές, ανάμεσα στις οποίες και η πρώην υπηρέτριά της, η Νόρα, που πέθανε μέσα σε μυστηριώδεις συνθήκες. Η Μπέσυ και η Αραμπέλα μπλέκονται σ’ ένα κουβάρι παράνοιας, φαντασμάτων, αγάπης και συνωμοσίας. Η ηρωίδα θα βρεθεί πολύ σύντομα μπροστά στο πυκνό μυστήριο που καλύπτει το παρελθόν του σπιτιού, το οποίο στοιχειώνει το παρόν και τους ανθρώπους που ζουν σ' αυτό.
Οι "Σημειώσεις" γνώρισαν τα ενθουσιώδη σχόλια της διεθνούς κριτικής και αναδεικνύουν το μοναδικό ταλέντο της Τζέιν Χάρις.
Τίτλος βιβλίου:Οι σημειώσεις
Τίτλος πρωτότυπου:The Observations
Εκδότης:Διήγηση
Συντελεστές βιβλίου:Harris, Jane (Συγγραφέας)
Κοντελετζίδου, Νατάσα (Μεταφραστής)
ISBN:9789607951595
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες