Δικαστική διανομή

Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2006
ISBN:
9789604450381
Σελίδες:
478
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€48,00
Η τιμή μας: €45,60
Δικαστική διανομή
Η θεωρητική και νομολογιακή ενασχόληση με τα θέματα της διανομής επίκοινου πράγματος αναδεικνύει την πληθώρα νομικών ζητημάτων που χρήζουν ειδικότερης επεξεργασίας και ανάλυσης.
Στόχος της παρούσας μονογραφίας είναι η σφαιρική διερεύνηση του δικαίου της δικαστικής διανομής, όπως αυτό ρυθμίζεται από τις διατάξεις τόσο του ουσιαστικού όσο και του δικονομικού δικαίου.
Τέλος, πολύτιμη στην έρευνα αυτή αποδεικνύεται η κριτική παρουσίαση και αποτίμηση των πλουσιότατων νομολογιακών δεδομένων.
Η μελέτη χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο, με το γενικό τίτλο «Δίκη διανομής», που υποδιαιρείται σε τέσσερα επιμέρους κεφάλαια, αφιερώνεται στην ανάδειξη των δικονομικών και ουσιαστικών ζητημάτων που εμφανίζονται κατά την εκδίκαση της αγωγής διανομής σε όλα τα διαδικαστικά στάδια της δίκης. Στο δεύτερο μέρος της μελέτης, με γενικό τίτλο «Μορφές δικαστικής διανομής», το οποίο χωρίζεται σε δύο επιμέρους κεφάλαια, επιχειρείται η παρουσίαση των ειδικότερων τρόπων ενέργειας του δικαστηρίου του επίκοινου πράγματος.
Τίτλος βιβλίου:Δικαστική διανομή
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πίψου, Λήδα Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604450381
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες