Ελέγξτε το χρόνο σας

Ένας οδηγός που θα σας εξοικονομήσει χρόνο: Δώστε νόημα σε κάθε σύσκεψη: Ηγηθείτε για να επιτύχετε ταχύτερα αποτελέσματα: Αποφύγετε την υπερτροφοδότηση με πληροφορίες
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789602099322
Σελίδες:
172
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ελέγξτε το χρόνο σας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ελέγξτε το χρόνο σας
Στο σημερινό, ταχύτατα μεταβαλλόμενο τοπίο των επιχειρήσεων, οι μάνατζερ πρέπει να δίνουν αξία σε κάθε λεπτό που περνά. Το βιβλίο Ελέγξτε το χρόνο σας προσφέρει στους μάνατζερ δοκιμασμένες στρατηγικές για την αντιμετώπιση της υπερτροφοδότησής τους με πληροφορίες, τον καθορισμό προτεραιοτήτων, και την επικέντρωση των προσπαθειών τους στους καθορισμένους στόχους.
Το βιβλίο αποτελεί συλλογή επίκαιρων άρθρων των περιοδικών Harvard Management Update και Harvard Management Communication Letter και έχει στόχο να βοηθήσει τους μάνατζερ να οξύνουν τις δεξιότητές τους, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους, και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το υλικό του βιβλίου - συμβουλές και τεχνικές από καταξιωμένους ειδικούς - παρουσιάζεται με περιεκτική και εύκολα προσπελάσιμη μορφή, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα περιττά στοιχεία και να εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος για τους μάνατζερ.
Περιλαμβάνει ενότητες που σας δείχνουν πώς να παίρνετε γρήγορα ευφυείς αποφάσεις, πώς να καταστρώνετε αποτελεσματικά σχέδια, πώς να προβλέπετε τα γεγονότα, και πώς να αποφεύγετε τα προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος και τα οποία είναι δυνατό να οδηγήσουν μέχρι και την κατάρρευση.
Μαθαίνοντας να οργανώνετε το χρόνο σας θα μπορείτε να παρέχετε ξεκάθαρες οδηγίες, να παίρνετε γρήγορα ευφυείς αποφάσεις, και να παραμένετε επικεντρωμένοι στους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς στόχους αντί να ασχολείστε με τις μικρολεπτομέρειες. Όλοι θα κερδίσουν - εσείς γιατί θα παίρνετε περισσότερη ευχαρίστηση από τη δουλειά σας- οι άμεσοι υφιστάμενοί σας γιατί θα τους αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια, και θα τους βοηθάτε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να δουλέψουν αποτελεσματικά ως ομάδα- και η εταιρεία σας γιατί θα παραμένετε συγκεντρωμένοι στις δραστηριότητες που απαιτούνται ώστε να ευθυγραμμίσετε το τμήμα και την ομάδα σας με τη γενικότερη στρατηγική.
Τίτλος βιβλίου:Ελέγξτε το χρόνο σας
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας οδηγός που θα σας εξοικονομήσει χρόνο: Δώστε νόημα σε κάθε σύσκεψη: Ηγηθείτε για να επιτύχετε ταχύτερα αποτελέσματα: Αποφύγετε την υπερτροφοδότηση με πληροφορίες
Τίτλος πρωτότυπου:Taking Control of your Time
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Μαναράκης, Μανόλης (Μεταφραστής)
ISBN:9789602099322
Σειρά εκδότη:Διοίκηση με Στόχο το Αποτέλεσμα
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2006, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες