Περιπέτεια θαμμένη στην άμμο

Νεανικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2006
ISBN:
9789604414826
Σελίδες:
109
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Περιπέτεια θαμμένη στην άμμο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Περιπέτεια θαμμένη στην άμμο
Τέσσερις μικροί φίλοι... Ο Αλέξης, ο Άλκης, η Μαρία και η Νότα ξεκινούν ένα ταξίδι στην περιπέτεια. Ένα παλιό σεντούκι ξεχασμένο στην άμμο, σε ένα νησί του Αιγαίου, ένας μυστικός χάρτης κι ένα χειρόγραφο μήνυμα από τον κουρσάρο Μπαρμπουνογένη πυροδοτούν τη φαντασία των παιδιών, που αποφασίζουν να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό του άγνωστου άνδρα με το παράξενο όνομα.
Το ένα μήνυμα οδηγεί στο άλλο και τα παιδιά βρίσκονται να ταξιδεύουν πότε στη Γαλλία και στον Πύργο του Άιφελ και πότε σε ένα κάστρο της Σκοτίας. Τελικά, όταν φτάνουν στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας, μία δυσάρεστη έκπληξη τούς περιμένει. Ο Λ. Εφτάς και ο Α. Γύρτης έχουν βάλει σκοπό να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους και καταφέρνουν πρώτοι να φτάσουν στη Σικελία, σίγουροι ότι ο θησαυρός τούς ανήκει.
Κι όμως, έπειτα από τόσες και τόσες περιπλανήσεις, ο θησαυρός, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους τους θησαυρούς, βρισκόταν δίπλα τους, κι ανήκε, όπως σχεδόν πάντα στη ζωή, σε όσους πιστεύουν ακόμα στα παραμύθια κι εμπιστεύονται τη φαντασία.
Γιατί;
Γιατί ο κουρσάρος Μπαρμπουνογένης αποφάσισε να γίνει έτσι...
Τίτλος βιβλίου:Περιπέτεια θαμμένη στην άμμο
Υπότιτλος βιβλίου:Νεανικό μυθιστόρημα
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Τούρος, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604414826
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2006
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες