Στοιχεία μεταλλικών κατασκευών

Εκδότης:
Παπασωτηρίου
Έτος:
2006
ISBN:
9789607530745
Σελίδες:
150
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στοιχεία μεταλλικών κατασκευών
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
Στοιχεία μεταλλικών κατασκευών
Στη επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού οι μεταλλικές κατασκευές διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο, και εφαρμόζονται με επιτυχία τόσο από μακρού χρόνου διεθνώς όσο και τελευταία στη χώρα μας ειδικά σε έργα μεγάλης κλίμακας και υψηλών αρχιτεκτονικών αλλά και καθαρά δομοστατικών απαιτήσεων. Δοθέντων των πλεονεκτημάτων των δυο κύριων μεταλλικών δομικών υλικών, του χάλυβα και των κραμάτων αλουμινίου, κρίνεται επιβεβλημένη η περιεκτική συλλογή και παράθεση ενός συνόλου απαραίτητων σχετικών γνώσεων, οι οποίες δύσκολα απαντώνται σε ένα μοναδικό εγχειρίδιο. Οι γνώσεις αυτές αφορούν τις σπουδαιότερες ιδιότητες των ως άνω δομικών υλικών, την ανέγερση των μεταλλικών κατασκευών ( είτε από δικτυωτούς ή ολόσωμους επίπεδους φορείς είτε από δικτυωτούς φορείς στο χώρο), την μόρφωση και υπολογισμό συνδέσμων δυσκαμψίας και ιδιαίτερα τις δικτυωτές χωρικές μεταλλικές κατασκευές (επίπεδες εσχάρες και θόλους), γνώσεις οι οποίες αποτελούν το περιεχόμενο του παρόντος .
Τούτο απαρτίζεται από τέσσερα επί μέρους Κεφάλαια και σκοπό έχει να αποτελέσει βοήθημα στους τελειόφοιτους σπουδαστές Δομοστατικής κατεύθυνσης των Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων αλλά και στους συναδέλφους Μηχανικούς, και να καταδείξει τις πηγές εκείνες περαιτέρω εις βάθος άντλησης πληροφοριών και γνώσεων.

Στο τέλος δε παρατίθεται και ένα ειδικό λεξικό των κυριότερων ελληνικών και αγγλικών όρων περί τις μεταλλικές κατασκευές, που δύναται να καταστεί χρήσιμο για περαιτέρω εμβάθυνση στη διεθνή βιβλιογραφία.
Τίτλος βιβλίου:Στοιχεία μεταλλικών κατασκευών
Εκδότης:Παπασωτηρίου
Συντελεστές βιβλίου:Σοφιανόπουλος, Δημητρής Σ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607530745
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες