Frappé Nation

Εκδότης:
Ποταμός
Έτος:
2006
ISBN:
9789606691010
Σελίδες:
190
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Frappé Nation
Τιμή εκδότη:€32,30
Η τιμή μας: €29,07
Frappé Nation
Μερικοί κοιτάζουν ένα ποτήρι φραππέ και βλέπουν μόνο το μείγμα από στιγμιαίο καφέ, ζάχαρη, νερό και πάγο. Οι συγγραφείς του βιβλίου Vivian Constantinopoulos και Daniel Young κοιτάζουν καλύτερα το ίδιο ποτήρι και βλέπουν ένα σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού.
"Ο φραππέ", γράφουν, δεν πρόκειται μόνο για ένα πρωινό τονωτικό, ένα απογευματινό διάλειμμα, ή για μια υγρή, παγωμένη απάντηση, στο ξηρό, καυτό καλοκαίρι. Είναι ο ξεχωριστός παγωμένος καφές που φτάχνει το κέφι, υπογραμμίζει συζητήσεις, τονώνει τις ιδέες· δηλώνει τους δεσμούς σου με τον ελληνικό τρόπο ζωής και σε συνδέει με αυτόν όταν είσαι μακριά. Δεν είναι τίποτε λιγότερο από το σύγχρονο ελληνικό ελιξήριο.
Το "Frappe nation /Ώρα για καφέ" είναι ένα ζωηρό, γεμάτο χρώματα ημερολόγιο στο τοπίο του καφέ στην Ελλάδα, που διασχίζει πόλεις και νησιά από την Κέρκυρα στη Ρόδο και από τη Θεσσαλονίκη στα Χανιά. Και πέρα από τις μεγάλες στάσεις τα θέματα του οδοιπορικού αυτού μεσολαβούν και μικρές, εδάφια που περιγράφουν ξεχωριστά ελληνικά καφενεία με τα πρόσωπα και την ιστορία που τα έκαναν άξια να τα επισκεφτεί και να τα γνωρίσει κανείς.
Μερικοί θα κοιτάξουν το "Frappe Nation / Ώρα για καφέ" και θα δουν μόνο ένα βιβλίο. Αλλά όλοι όσοι απολαμβάνουν τον φραππέ και συμμετέχουν σε όλα όσα συμβολίζει θα αναγνωρίσουν αυτομάτως στο βιβλίο το ιδανικό ανάγνωσμα - δώρο στον εαυτό τους και στους φίλους τους, όλους όσους πώς να βρουν ώρα για ένα καφέ.
Τίτλος βιβλίου:Frappé Nation
Εκδότης:Ποταμός
Συντελεστές βιβλίου:Κωνσταντινοπούλου, Βίβιαν (Συγγραφέας)
Young, Daniel (Συγγραφέας)
Φιάδα, Αλεξάνδρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606691010
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες