Εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών (τ.1)

Εργαστηριακές ασκήσεις για μετασχηματιστές και ηλεκτρικές μηχανές Σ.Ρ.
Εκδότης:
Ίων
Έτος:
2004
ISBN:
9789604114535
Σελίδες:
227
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών
Τιμή εκδότη:€15,21
Η τιμή μας: €13,69
στο καλάθι
Εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών (τ.1)
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό την Πειραματική Εφαρμογή της Θεωρίας των Ηλεκτρικών Μηχανών Ι και απευθύνεται στον σπουδαστή Ηλεκτρολόγο αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί σοβαρά, επιστημονικά και πειραματικά με τη μελέτη των Ηλεκτρικών Μηχανών.
Αποτελείται από δυο ενότητες (μέρη), όπου:
-Στο Α ' Μέρος περιλαμβάνονται Εργαστηριακές Ασκήσεις, που αναφέρονται στη λειτουργία των Μετασχηματιστών, ενώ
-Στο Β' Μέρος περιλαμβάνονται Εργαστηριακές Ασκήσεις, που αναφέρονται στη λειτουργία των Ηλεκτρικών Μηχανών Σ.Ρ .(Γεννητριών Κινητήρων).
'Εκρινα σκόπιμο να συμπεριλάβω σε κάθε εργαστηριακή άσκηση (Πείραμα), κάποιες
γενικές πληροφορίες και οδηγίες, (με απλό και πρακτικό τρόπο ), που απορρέουν από τις γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες αποκόμισα από το 1965 μέχρι σήμερα, που ασχολούμαι με την Ηλεκτρολογία και ειδικότερα με τις Ηλεκτρικές Μηχανές.
Θεώρησα απαραίτητες αυτές τις πληροφορίες και οδηγίες, (υπενθυμίζοντας κάποιους βασικούς νόμους της Φυσικής, στους οποίους στηρίζεται η "αρχή- λειτουργίας" των ηλεκτρικών μηχανών), για την καλύτερη κατανόηση, διεξαγωγή και εμπέδωση κάθε πειράματος.
Από τη θέση αυτή ευχαριστώ τον αγαπητό συνάδελφο -καθηγητή στο τμήμα Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Κολοβό, που με τις εύστοχες παρατηρήσεις του συνέβαλε στη διαμόρφωση της έκδοσης αυτού του βιβλίου.
Επίσης, ευχαριστώ το σπουδαστή μου, Ηλεκτρολόγο του τμήματος Ηλεκτρολογίας του Τ .Ε.I. Πειραιά, Κοσμά Λαζαρίδη που συνέβαλε με τη βοήθεια του ΗΙΥ στην ταχύτερη παρουσίαση αυτού του εκπαιδευτικού βοηθήματος.
Τελευταία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Μαρούλα Παπαχρήστου για την υπομονή και την ανοχή της κατά την περίοδο της διαμόρφωσης αυτού του βιβλίου.
Με την ελπίδα ότι το βιβλίο αυτό θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις απαιτήσεις σας και θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πειραματική σας άσκηση στο εργαστήριο των Ηλεκτρικών μηχανών , το παραδίδω στην κρίση σας.
Οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες για μια βελτιωμένη μελλοντική επανέκδοση.
Γεώργιος Α. Πολλάλης
Τίτλος βιβλίου:Εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών
Υπότιτλος βιβλίου:Εργαστηριακές ασκήσεις για μετασχηματιστές και ηλεκτρικές μηχανές Σ.Ρ.
Εκδότης:Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Πολλάλης, Γεώργιος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604114535
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Τόμος:1
Σημείωση:Ανατύπωση: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες