Φονικές εικόνες

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789604508693
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φονικές εικόνες
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Φονικές εικόνες
Η Κέιτ Μακίνον, για άλλη μια φορά, έχει αλλάξει ζωή. Η γυναίκα που από αστυνομικός έγινε ιστορικός τέχνης και κοσμική του Μανχάταν, προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της σε καινούρια βάση μετά το θάνατο του άντρα της.
Το ρετιρέ της Παρκ Άβενιου και τα σινιέ ρούχα είναι πια παρελθόν. Τώρα η Κέιτ ζει σ' ένα λοφτ στο κέντρο, έχει ακόμη κόψει και τα μαλλιά της κοντά και πασχίζει να ξεπεράσει την απώλειά της με τη δουλειά: γράφει ένα βιβλίο για τη Σχολή της Νέας Υόρκης, το ρεύμα απ’ όπου ξεπήδησαν μεγάλοι καλλιτέχνες του 20ού αιώνα όπως ο Τζάκσον Πόλοκ κι ο Βίλεμ ντε Κούνινγκ.
Όταν, όμως, ένας ψυχοπαθής αρχίζει να κατακρεουργεί ακριβώς τους πίνακες που περιγράφει στο βιβλίο της -και μαζί τους ιδιοκτήτες τους- η Κέιτ επιστρέφει στο παρελθόν από το οποίο θέλησε να ξεφύγει. Ο δολοφόνος αφήνει πάντα πίσω του ένα παράξενο επισκεπτήριο: συμβολικές εικόνες που υποδεικνύουν ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του. Και καθώς η Κέιτ βοηθά την αστυνομία να τις αποκρυπτογραφήσει, βυθίζεται ξανά σ' έναν κόσμο όπου η τέχνη και ο θάνατος γίνονται ένα...
Ένα συναρπαστικό θρίλερ που ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο: Ο Santlofer, διακεκριμένος ζωγράφος ο ίδιος, δημιούργησε ειδικά για το βιβλίο τα έργα τέχνης που αποτελούν το κλειδί του μυστηρίου, προσκαλώντας τον αναγνώστη να ανακαλύψει τους συμβολισμούς τους και να λύσει, μαζί με την Κέιτ, τον φονικό τους γρίφο.
Τίτλος βιβλίου:Φονικές εικόνες
Τίτλος πρωτότυπου:The Killing Art
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Santlofer, Jonathan (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508693
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες