Οφθαλμική φαρμακολογία

Βασικές γνώσεις
Εκδότης:
Λύχνος
Έτος:
1997
ISBN:
9789607097569
Σελίδες:
233
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οφθαλμική φαρμακολογία
Τιμή εκδότη:€26,19
Η τιμή μας: €23,57
Οφθαλμική φαρμακολογία


Οι ιδιαιτερότητες που εμφανίζει η οφθαλμική φαρμακοθεραπεία, με βάση τις ξεχωριστές παθολογικές οντότητες, την νεύρωση και τον τρόπο αντίδρασης του ματιού, οριοθετούν ένα απόλυτα εξειδικευμένο κεφάλαιο της Κλινικής Φαρμακολογίας. Να γιατί, η Φαρμακολογία του ματιού, παρά την υπαγωγή της στην καθόλου μελέτη της Φαρμακολογίας, συνθέτει μίαν εξαρτωμένη άμεσα προέκταση της γνώσης της, αλλά και μίαν ανεξαρτικοποιημένη προέκτασή της.
Σ' έναν εύχρηστο τόμο, με μία πρωτότυπη διάταξη της ύλης, με πίνακες και παραστατικά σχήματα, αναφέρονται περιληπτικά όλα όσα σχετίζονται με την φαρμακοθεραπεία των οφθαλμικών παθήσεων, καλύπτοντας απόλυτα ης καθημερινές ανάγκες του τομέα αυτού και καθιστώντας το βιβλίο αυτό και εγκόλπιο αναφοράς των όσων χρειάζεται η οπτική και η οφθαλμολογία.
Ακόμα η έκδοση αυτή καλύπτει ένα κενό, όχι μόνο για τη χώρα μας,
αφού σ' αυτόν τον τομέα υπάρχουν πραγματικά μόνον ολιγάριθμες ξενόγλωσσες εκδόσεις διεθνώς. Πρόσθετα, η εύχρηση ανανέωση του "Προσαρτήματος" των σκευασμάτων μ' όποιες αλλαγές προκύπτουν στο μέλλον, δίνει τη δυνατότητα της συνεχούς ενημέρωσης, με αντικατάσταση μόνον του μέρους αυτού έτσι, που η έκδοση αυτή να αντέχει στο χρόνο και να μπορεί να μην χάνει την επικαιρότητά της.
Τίτλος βιβλίου:Οφθαλμική φαρμακολογία
Υπότιτλος βιβλίου:Βασικές γνώσεις
Εκδότης:Λύχνος
Συντελεστές βιβλίου:Τσόχας, Κωνσταντίνος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607097569
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες