Άλγεβρα Β΄ λυκείου

Γενικής παιδείας
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2006
ISBN:
9789601412702
Σελίδες:
511
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άλγεβρα Β΄ λυκείου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άλγεβρα Β΄ λυκείου
Η ύλη των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας της β΄ Λυκείου αποτελεί βασικό συστατικό των γνώσεων που απαιτούνται στα μαθηματικά της γ' Λυκείου.
Η κατανόηση βασικών εννοιών είναι απαραίτητη από τον μαθητή, όπως και η άμεση εφαρμογή τους. Για το λόγο αυτό στο βιβλίο μας παρατίθεται αναλυτικά η διδακτέα ύλη εμπλουτισμένη με μεγάλο αριθμό λυμένων και μη λυμένων ασκήσεων ώστε ο μαθητής να μπορεί να εξασκηθεί αλλά και να ελέγξει το αποτέλεσμα της προσπάθειας του.
Παράλληλα υπάρχουν μέθοδοι που βοηθούν τον μαθητή στο να οργανώσει τη διαδικασία λύσης να βρίσκει πρωτότυπους τρόπους επίλυσης και παράλληλα να κατηγοριοποεί τις ασκήσεις όπου αυτό είναι δυνατόν.
Στο βιβλίο (1ο κεφάλαιο) υπάρχει εισαγωγική ενότητα που αφορά την ύλη της τριγωνομετρίας της α΄ Λυκείου, ώστε ο μαθητής να μπορέσει να προχωρήσει στη μελέτη της τριγωνομετρίας έχοντας τις απαραίτητες βάσεις.
Το βιβλίο μπορεί ν' αποτελέσει ένα ουσιαστικό βοήθημα τόσο για τον μαθητή όσο και για τον Καθηγητή, αφού η δομή του τον βοηθά στη διαδικασία οργάνωση της διαδικασίας του μαθήματος.
(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Άλγεβρα Β΄ λυκείου
Υπότιτλος βιβλίου:Γενικής παιδείας
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Τόλης, Ευάγγελος (Συγγραφέας)
Μιχαήλογλου, Στέλιος (Συγγραφέας)
Μαμαλής, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789601412702
Σειρά εκδότη:Εκπαιδευτικά Βιβλία
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες