Κλινική πυρηνική νεφρολογία

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2006
ISBN:
9789604520114
Σελίδες:
121
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κλινική πυρηνική νεφρολογία
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
Κλινική πυρηνική νεφρολογία
Η κλινική εμπειρία που αποκτάται σε ένα μεγάλο Γενικό Νοσοκομείο, σε κάθε Ιατρική Ειδικότητα, είναι μοναδική. Προκύπτει από τον όγκο των περιστατικών, την ποικιλία τους, την επείγουσα φύση τους, την εμφάνιση του σπανίου και τις εύκολες ή δύσκολες συνεργασίες με πολλά άλλα Επιστημονικά Τμήματα.
Το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ευαγγελισμού έχει μια πενηντάχρονη Ιστορία. Έχει μάθει να εργάζεται ομαδικά, να παράγει επιστημονικά, να επικοινωνεί τις γνώσεις, να εκπαιδεύει και να αγωνίζεται για την ποιότητα.
Η Πυρηνική Ιατρική είναι κατεξοχήν η Ειδικότητα της Λειτουργικής και Μοριακής Απεικόνισης. Στην Πυρηνική Νεφρολογία συναντώνται η Λειτουργική Απεικόνιση με προωθημένες μεθόδους προσδιορισμών και μετρήσεων της νεφρικής λειτουργίας. Συνδυάζονται τρεις διαφορετικές τεχνικές: δυναμικές μελέτες, στατικές μελέτες και εργαστηριακές μέθοδοι ποσοτικών μετρήσεων (in vitro vivo).
Η ύλη του συγγράμματος δεν επεκτείνεται σε ειδικά επιστημονικά αντικείμενα, δεν αναλύει εξειδικευμένες τεχνικές και ερευνητικές μεθόδους. Προσπαθεί να αποδώσει ό,τι είναι εμπεδωμένο στην καθημερινή κλινική πράξη και να περιγράψει τις σύγχρονες τάσεις. Στη συγγραφή δοκιμάζεται η συνεργασία έμπειρων Γιατρών και Φυσικών με νέους Ειδικευόμενους Γιατρούς, με σκοπό το συνδυασμό του επιστημονικού με το εκπαιδευτικό έργο και τη διασφάλιση μιας ισορροπίας στα κείμενα, ώστε να αποτρέπεται η εκτροπή προς την απλούστευση ή την υπερεξειδίκευση.
Τίτλος βιβλίου:Κλινική πυρηνική νεφρολογία
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Σαμαρτζής, Α. (Συγγραφέας)
Βλόντζου, Ε. (Συγγραφέας)
Ροντογιάννη, Φ. (Συγγραφέας)
Γιαννοπούλου, Χάρις (Συγγραφέας)
Χουσιανάκου, Ειρήνη (Συγγραφέας)
Δατσέρης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789604520114
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Σημείωση:Συγγραφική υπευθυνότητα: Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός". Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες