Βασικό μάρκετινγκ

Έρευνα αγοράς και ανάπτυξη πωλήσεων
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2006
ISBN:
9789603516385
Σελίδες:
242
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βασικό μάρκετινγκ
Τιμή εκδότη:€16,23
Η τιμή μας: €14,61
στο καλάθι
Βασικό μάρκετινγκ
Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Βασικό Μάρκετινγκ" περιγράφει με επιστημονικό και παράλληλα κατανοητό τρόπο τη θεωρία του marketing αλλά και την εφαρμογή του, προσφέροντας σύγχρονη και ουσιαστική γνώση.
Το βιβλίο καλύπτει πλήρως τα ενδιαφέροντα του ακαδημαϊκού χώρου και των στελεχών της αγοράς αναφορικά με την τεχνογνωσία του marketing και της διαφήμισης. Αναφέρεται διεξοδικά στη φιλοσοφία του marketing, στις διαδικασίες που απαιτούνται για την εισαγωγή του, εξετάζει την "ανατομία"-ψυχολογία του καταναλωτή, αναλύει τις συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και προβληματίζει όσον αφορά τη διαμόρφωση πολιτικής marketing.
Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για όλα τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που θέλουν με συνοπτικό και γρήγορο τρόπο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το marketing, ενώ απευθύνεται και σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τον καταναλωτή προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του. Τέλος, η δομή του βιβλίου είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των καταρτιζομένων στα Ι.Ε.Κ., καθώς και του φοιτητικού κόσμου που θα στελεχώσει αύριο τον κόσμο των επιχειρήσεων.
[...]
Τίτλος βιβλίου:Βασικό μάρκετινγκ
Υπότιτλος βιβλίου:Έρευνα αγοράς και ανάπτυξη πωλήσεων
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Γαλάνης, Βασίλειος Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603516385
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες