Πιάσε τα ψάρια!

Ο οδηγός των ψαράδων προς το μεγαλείο
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789602099339
Σελίδες:
181
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πιάσε τα ψάρια!
Τιμή εκδότη:€5,90
Η τιμή μας: €5,31
στο καλάθι
Πιάσε τα ψάρια!
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ιχθυοπωλείου στο Σιάτλ, που μετατράπηκε από "συνηθισμένο" κατάστημα σε παγκοσμίου φήμης επιχείρηση, λόγω των ρηξικέλευθων μεθόδων που υιοθετούν οι υπάλληλοί του. Πέρα από την εξαιρετικά φιλική τους συμπεριφορά, συνηθίζουν να "εκτοξεύουν" ψάρια στους πελάτες, προσελκύοντας καθημερινά πλήθος κόσμου που επιθυμεί να απολαύσει το πρωτότυπο αυτό θέαμα.
Οι διάσημοι ιχθυοπώλες αφηγούνται την ιστορία τους και εξηγούν με ποιον τρόπο οδηγήθηκαν στην τεράστια επιτυχία τους. Πρόκειται για ένα βιβλίο που υποδεικνύει τις αρχές και τη φιλοσοφία που κρύβονται πίσω από αυτή την παράξενη ιστορία και που μπορούν να εμπνεύσουν και εσάς προκειμένου να αλλάξετε όχι μόνο τον τρόπο που λειτουργείτε στο χώρο της εργασίας σας, αλλά τη ζωή σας εν γένει.
Ουσιαστικά, η ιστορία του Pike Place Fish, όπως ονομάζεται το ιχθυοπωλείο, αποδεικνύει ότι ο καθένας μπορεί να οδηγηθεί στο μεγαλείο, αρκεί να αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό και να μην περιοριστεί στη "συνηθισμένη" συμπεριφορά που τον καθιστά θύμα των περιστάσεων.
Τίτλος βιβλίου:Πιάσε τα ψάρια!
Υπότιτλος βιβλίου:Ο οδηγός των ψαράδων προς το μεγαλείο
Τίτλος πρωτότυπου:Catch
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Crother, Cyndi (Συγγραφέας)
Χαλιωρή, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789602099339
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες