Άγρια ομορφιά

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789606201554
Σελίδες:
476
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άγρια ομορφιά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άγρια ομορφιά
Στην καρδιά της Αφρικής κρυβόταν το μυστικό ενός βίαιου θανάτου. Και η γυναίκα που έψαχνε να βρει τις απαντήσεις δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί τις συνέπειες που θα είχε στη ζωή της η αποκάλυψη της αλήθειας...

Για το νεαρό αρχιτέκτονα Τζόελ Στάντον το ταξίδι του στην Κένυα, για να βρει την ιδανική τοποθεσία για ένα καινούριο ξενοδοχείο, ήταν μια συνηθισμένη επαγγελματική υποχρέωση. Μα όταν το κακοποιημένο σώμα του γυρίζει πίσω στην πατρίδα μέσα σ' ένα φέρετρο, η Κατ, η δίδυμη αδερφή του και συνεταίρος του, υποψιάζεται πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε ατύχημα όπως της λένε. Κάτι πολύ πιο τρομερό έχει συμβεί... Κάτι που κάποιοι είναι αποφασισμένοι να συγκαλύψουν με κάθε τρόπο.

Η Κατ πηγαίνει στο Ναϊρόμπι και προσλαμβάνει την ίδια εταιρεία σαφάρι που είχε χρησιμοποιήσει ο αδερφός της. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο αινιγματικός Νταν Κάμπελ, ένας άντρας που παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, και που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ' όσα λέει για το θάνατο του Τζόελ.

Ακολουθώντας τη διαδρομή που είχε κάνει ο αδερφός της στο άγριο, μαγευτικό τοπίο της Κένυας, η Κατ αρχίζει σιγά σιγά να ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν όλους τους φόβους της.
Όμως τότε πρέπει ν' αντιμετωπίσει μια ακόμα τρομακτική αλήθεια: πως ίσως ούτε κι εκείνη καταφέρει να γυρίσει πίσω ζωντανή...
Τίτλος βιβλίου:Άγρια ομορφιά
Τίτλος πρωτότυπου:Lioness
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Palmer, Shirley (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606201554
Σειρά εκδότη:Mira
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες