WarCraft: Το πηγάδι της αιωνιότητας (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2023
ISBN:
9789603065647
Σελίδες:
380
Εξώφυλλο:
Μαλακό
WarCraft: Το πηγάδι της αιωνιότητας
Τιμή εκδότη:€13,50
Η τιμή μας: €12,15
WarCraft: Το πηγάδι της αιωνιότητας (τ.1)
Μήνες μετά την κοσμογονική μάχη που οδήγησε στη συντριπτική ήττα της δαιμονικής Φλεγόμενης Λεγεώνας, μια μυστηριώδης ενεργειακή δίνη εμφανίζεται στα βουνά του Κάλιμντορ. Τρεις παλαίμαχοι πολεμιστές πέφτουν στη δίνη και εκτοπίζονται στο μακρινό παρελθόν, σε μια εποχή που οι ορκ, οι άνθρωποι αλλά και τα ανώτερα ξωτικά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στον κόσμο. Είναι ο καιρός που οι Δράκοι Γνώμονες βρίσκονται στο απόγειο της κυριαρχίας τους - αλλά δε γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ένας από αυτούς θα προχωρήσει σε μια προδοτική πράξη που θα φέρει το σκοτάδι στον κόσμο του WarCraft.
Στο πρώτο βιβλίο της επικής αυτής τριλογίας, η έκβαση του ιστορικού Πολέμου των Αρχαίων θα αλλάξει για πάντα από τον ερχομό τριών ηρώων χαμένων στο χρόνο. Ο πρώτος είναι ο μάγος δράκος Κράσους, που έχει χάσει με ανεξήγητο τρόπο τη μεγάλη του δύναμη αλλά και τις αναμνήσεις του από την πανάρχαιη εκείνη μάχη. Σύντροφός του είναι ο άνθρωπος μάγος Ρόνιν, που διχάζεται ανάμεσα στην οικογένειά του και το σαγηνευτικό κάλεσμα της δύναμης. Τελευταίος ακολουθεί ο Μπρόξιγκαρ, ένας παλαίμαχος πολεμιστής ορκ που αποζητά έναν ένδοξο θάνατο την ώρα της μάχης. Οι παράταιροι αυτοί σύμμαχοι πρέπει να πείσουν τον ημίθεο Σενάριους και τα δύσπιστα ξωτικά της νύχτας για την προδοσία της βασίλισσάς τους, ειδάλλως ο δρόμος που θα φέρει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα στο Άζεροθ θα ανοίξει και πάλι. Κι αυτή τη φορά οι μάχες του παρελθόντος μπορεί να μεταφερθούν ακόμη και στο μέλλον...
Μια πρωτότυπη ιστορία για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένη στο κορυφαίo, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.
Τίτλος βιβλίου:WarCraft: Το πηγάδι της αιωνιότητας
Τίτλος πρωτότυπου:The Well of Eternity (Warcraft War of the Ancients, Book One)
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Knaak, Richard A. (Συγγραφέας)
Μάγκρα, Χρύσα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603065647
Σειρά εκδότη:War of the Ancients
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2023
Τόμος:1
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες