Άνθρωπος και σκύλος

Αρμονική συμβίωση
Εκδότης:
Κάκτος
Έτος:
2006
ISBN:
9789603827221
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Πανόδετο
Άνθρωπος και  σκύλος
Τιμή εκδότη:€18,02
Η τιμή μας: €16,22
Άνθρωπος και σκύλος
Η ελλιπής γνώση και οι εσφαλμένες ιδέες που έχουμε σχετικά με την ψυχολογία των σκύλων είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που οι περισσότεροι από εμάς συναντούμε στη συγκατοίκηση με το αγαπημένο μας τετράποδο. Πολλές φορές με τη συμπεριφορά μας δημιουργούμε το πρόβλημα ή το επιτείνουμε. Πώς μπορούμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα συμπεριφοράς του σκύλου μας; Το ερώτημα είναι καίριο και η απάντησή του θα μας βοηθήσει να ζήσουμε αρμονικά μαζί του.
Ο Αντώνης Χαραλαμπίδης, συμπεριφορολόγος σκύλων και δημοσιογράφος, δίνει με πρωτότυπο και ζωντανό τρόπο την απάντηση. Το κυρίως μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει εξήντα πραγματικά προβλήματα συμπεριφοράς σκύλων που υποβλήθηκαν από ισάριθμους ανθρώπους. Με τρόπο άμεσο, συγκεκριμένο και γλαφυρό παρουσιάζεται η διάγνωση αλλά και προτείνεται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που θα οδηγήσει στη λύση του προβλήματος.
Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο ανάλυσης και αντιμετώπισης των πιο συχνών και βασανιστικών προβλημάτων συμπεριφοράς σκύλων. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια περιπτωσιολογική μελέτη, που ικανοποιεί την έφεση του ανθρώπου για μάθηση και εξερεύνηση του εσωτερικού κόσμου των σκύλων.
Τίτλος βιβλίου:Άνθρωπος και σκύλος
Υπότιτλος βιβλίου:Αρμονική συμβίωση
Εκδότης:Κάκτος
Συντελεστές βιβλίου:Χαραλαμπίδης, Αντώνης (Συγγραφέας)
ISBN:9789603827221
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες