Κουζίνα

Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις
Εκδότης:
Έβενος
Έτος:
2006
ISBN:
9789608936102
Σελίδες:
221
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κουζίνα
Εκτός κυκλοφορίας
Κουζίνα
Έγινε το ψητό μας στεγνό χωρίς υγρά, το φαγητό πολύ αλμυρό; Γιατί δεν έπηξε η σαντιγί, γιατί η ζύμη του κέικ δεν είναι αφράτη; Τι συνέβη; Ηρεμήστε! Κανένα πρόβλημα! Το μυστικό είναι μικρές κινήσεις και έξυπνες λύσεις! Συμβουλές φθηνές, εύκολες και απλές στην εφαρμογή τους, αλλά που μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες για να αντιμετωπίσουμε με σιγουριά, ασφάλεια και επιτυχία τα καθημερινά μικρά προβλήματα που προκύπτουν στην κουζίνα και το νοικοκυριό μας.
Με το βιβλίο αυτό θα ανακαλύψουμε μαζί βήμα-βήμα πρακτικές συμβουλές, δοκιμασμένες οδηγίες γύρω από τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την κουζίνα και τους λεκέδες. Θα ακολουθήσουμε απλές και εύκολες συμβουλές που σίγουρα θα αποδειχτούν πολύτιμες για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα "άλυτα" προβλήματα της κουζίνας και των λεκέδων, θα γνωρίσουμε μαζί τα μυστικά των φρούτων, των λαχανικών και των τροφών που καταναλώνουμε κάθε μέρα, καθώς και τους τρόπους συντήρησης τους.
Οι πρωτάρες αλλά και οι πρωτάρηδες θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα και θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα στο χώρο αυτό αν τον κοιτάξουμε με ματιά αγάπης.
Τίτλος βιβλίου:Κουζίνα
Υπότιτλος βιβλίου:Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις
Εκδότης:Έβενος
Συντελεστές βιβλίου:Πατέρα, Λένα (Συγγραφέας)
ISBN:9789608936102
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Μαγειρική
Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες