Μασάζ

Διώξτε τις εντάσεις και τα άγχη της πολυάσχολης ζωής
Εκδότης:
Αλκίμαχον
Έτος:
2006
ISBN:
9789606623219
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μασάζ
Τιμή εκδότη:€18,26
Η τιμή μας: €16,43
στο καλάθι
Μασάζ
Είτε δουλεύετε στο γραφείο, βρίσκεστε στο σπίτι ή είστε έξω στην ύπαιθρο, το πιθανότερο είναι ότι η μέρα σας είναι γεμάτη από δουλειές και οι εβδομάδες σας διαδέχονται η μια την άλλη, χωρίς να σας επιτρέπουν να βρίσκετε χρόνο για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να διώξετε το στρες.
Το βιβλίο αυτό είναι μέρος μιας σειράς γρήγορων οδηγών αναφοράς που προσφέρουν εύκολες συνταγές για ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο. Η σειρά παρουσιάζει γνωστές και καθιερωμένες θεραπείες και σας δείχνει πώς να ξεκλέψετε μερικά λεπτά από την ημέρα σας και να τα κάνετε κομμάτι του προγράμματός σας. Βουτώντας μέσα στα ευεργετήματα κάθε θεραπείας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία.
Το "Οδηγοί για Πολυάσχολους Ανθρώπους: Μασάζ" θα σας προσφέρει προγράμματα μασάζ, καθώς και αποτελεσματικές θεραπείες για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους της ζωής σας. Οι απλές αυτές τεχνικές παρουσιάζονται βήμα προς βήμα, καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από συνηθισμένες παθήσεις και σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής σας ζωής -από τη μείωση της έντασης, της κούρασης και των πόνων, μέχρι την ανανέωση της ενέργειάς σας, τη βελτίωση της προσοχής σας και την τόνωση της αυτοπεποίθησης και της λάμψης σας.
Τίτλος βιβλίου:Μασάζ
Υπότιτλος βιβλίου:Διώξτε τις εντάσεις και τα άγχη της πολυάσχολης ζωής
Τίτλος πρωτότυπου:A Gaia Busy Person's Guide: Massage
Εκδότης:Αλκίμαχον
Συντελεστές βιβλίου:Μηλιαρέσης, Γρηγόρης Α. (Συγγραφέας)
Bentley, Eilean (Συγγραφέας)
ISBN:9789606623219
Σειρά εκδότη:Οδηγός για Πολυάσχολους Ανθρώπους
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες