Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση

Θεωρία και πρακτικές εφαρμογές
Εκδότης:
Οδυσσέας
Έτος:
2009
ISBN:
9789602104453
Σελίδες:
223
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
στο καλάθι
Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση
Η ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση φαίνεται να προβάλλει τα τελευταία χρόνια ως ένα απαραίτητο πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί της προσχολικής ηλικίας να μυηθεί σε διαδικασίες που θα το βοηθήσουν να μάθει από νωρίς να συνυπάρξει, να έρθει σε επαφή με συλλογικά φαινόμενα και καταστάσεις και να αποκτήσει αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλοβοήθεια, ο σεβασμός και η επικοινωνία.

Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται η παρουσίαση των βασικών αρχών της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας και μάθησης, ενώ παράλληλα καθορίζεται το πλαίσιο υλοποίησής της στο επίπεδο της προσχολικής τάξης. Επίσης γίνεται προσπάθεια αποτύπωσης αυτών των αρχών σε πρακτικό επίπεδο μέσα από τη συστηματική εφαρμογή τους στο Αναλυτικό πρόγραμμα της Προσχολικής εκπαίδευσης και ειδικότερα στο πλαίσιο ανάπτυξης και υλοποίησης θεματικών προσεγγίσεων, σχεδίων εργασίας και δραστηριοτήτων επικεντρωμένων σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κυρίως της προσχολικής εκπαίδευσης, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, σχολικούς συμβούλους, οι οποίοι μπορούν να αντλήσουν ιδέες και πρακτικές για μύηση των παιδιών στο συνεργατικό τρόπο εργασίας.
Τίτλος βιβλίου:Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική εκπαίδευση
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρία και πρακτικές εφαρμογές
Εκδότης:Οδυσσέας
Συντελεστές βιβλίου:Καζέλα, Κατερίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789602104453
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες