Αυτισμός

Αίνιγμα και πραγματικότητα: Από τη θεωρητική προσέγγιση στην εκπαιδευτική παρέμβαση: Για γονείς εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής και νηπιαγωγούς
Εκδότης:
Οδυσσέας
Έτος:
2006
ISBN:
9789602105092
Σελίδες:
255
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αυτισμός
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αυτισμός
Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί σχετικά με το φαινόμενο του αυτισμού.
Το βιβλίο εξετάζει τον αυτισμό ως οικογενειακό-κοινωνικό ζήτημα και παραθέτει αναλυτικά εφαρμοσμένες μεθόδους αντιμετώπισης, πρότυπα συμπεριφοράς και απλές πρακτικές ασκήσεις κοινωνικοποίησης των ατόμων με αυτισμό, συμβουλές για το οικογενειακό περιβάλλον τους και πληροφορίες για τις σχετικές υπηρεσίες και τους οργανισμούς στην Ελλάδα.
Επίσης, ως οδηγός εκπαιδευτικών, αναφέρει τις επιστημονικές αξιολογήσεις του αυτισμού, τα αναγνωρισμένα διαγνωστικά κριτήρια, παραθέτει μεθόδους εκπαίδευσης με αναλυτικό πρόγραμμα ανά ηλικία αλλά και τις δυνατότητες συνεκπαίδευσης, ένταξης και ενσωμάτωσης στο κοινωνικό σύνολο των ατόμων με αυτισμό.
Τέλος, στο βιβλίο υπάρχει ένα πλήρες παράρτημα με πίνακες που βοηθούν στις διαδικασίες εκπαίδευσης αλλά και στη διαχείριση συμπεριφοράς.
Τίτλος βιβλίου:Αυτισμός
Υπότιτλος βιβλίου:Αίνιγμα και πραγματικότητα: Από τη θεωρητική προσέγγιση στην εκπαιδευτική παρέμβαση: Για γονείς εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής και νηπιαγωγούς
Εκδότης:Οδυσσέας
Συντελεστές βιβλίου:Γκονέλα, Ελένη Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602105092
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2006
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Εκπαίδευση > Γενικά > Μαθησιακές Δυσκολίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες