Τίμαιος

Απόδοσις εις την νεοελληνικήν Ανέστης Κεραμυδάς. Απαντήσεις εις τους μεταφραστάς, αναλυτάς και ερμηνευτάς του Πλατωνικού έργου
Εκδότης:
Ιερά Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789608875289
Σελίδες:
428
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τίμαιος
Εκτός κυκλοφορίας
Τίμαιος
Σεβαστή αναγνώστρια και σεβαστέ αναγνώστη, το βιβλίο τούτο είναι η μεγάλη απάντησις εις τους πολυάριθμους καθηγητάς του κατεστημένου, οι οποίοι προσπαθούν με σωνιστική και αγγλοσαξωνική λύσσα να παραποιήσουν τα αληθινά ιστορικά γεγονότα της παν-ιερής ελληνικής φυλής.
Επιθυμούν σφόδρα οι -δια ολίγον ακόμη- εξουσιασταί να αλλοιώσουν τας ηθικάς, φιλοσοφικάς και επιστημονικάς αξίας του Πλάτωνος και όλων των αειπαμμεγίστων Ελλήνων σοφών.
Ο "Τίμαιος" του Πλάτωνος ήτο και είναι ιερόν έργο. Ο δε συγγραφεύς Ανέστης Κεραμυδάς δίδει την πρέπουσα απάντηση εις τους μεταφραστάς, αναλυτάς και ερμηνευτάς του "Τίμαιου", διότι μόνο κατ' αυτόν τον τρόπο θα λάμψει η πραγματική αλήθεια.
Το ανά χείρας βιβλίον δίδει πρώτη φορά εις το φως της δημοσιότητος το κωδικοποιημένον νόημα του Πλάτωνος εις τον "Τίμαιον" ώστε να ενημερωθεί ο καθείς δια το κρυπτόμενον του πλατωνικού έργου!

Τίτλος βιβλίου:Τίμαιος
Υπότιτλος βιβλίου:Απόδοσις εις την νεοελληνικήν Ανέστης Κεραμυδάς. Απαντήσεις εις τους μεταφραστάς, αναλυτάς και ερμηνευτάς του Πλατωνικού έργου
Εκδότης:Ιερά Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Πλάτων (Συγγραφέας)
Κεραμυδάς, Ανέστης Σ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789608875289
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Σημείωση:Περιλαμβάνεται το πρωτότυπο κείμενο. Εισαγωγή, σχόλια: Ανέστης Κεραμυδάς. Γεωμετρικά βοηθήματα: Ηλίας Μπολίκης - Ταβουλάρης.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Εθνολογία, Λαογραφία και Πολιτισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία > Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες