Composition on a Need to Know Basis

Εκδότης:
MindPower
Έτος:
2006
ISBN:
9789606616297
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Composition on a Need to Know Basis
Τιμή εκδότη:€35,00
Η τιμή μας: €31,50
Composition on a Need to Know Basis
Το βιβλίο αυτό παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στον κάθε μαθητή για "να ζωγραφίσει την σκέψη του": Να μπορέσει δηλαδή μόνος του ή μόνη της να γράψει οποιοδήποτε είδος έκθεσης στα αγγλικά, για όλα τα είδη διαγωνισμάτων B2 (Cambridge και Michigan) χρησιμοποιώντας την δική του σκέψη και ιδέες, να εκμεταλλευθεί τους μοναδικούς νοητικούς συνειρμούς που το μυαλό του παράγει, χωρίς να είναι ποτέ πια αναγκασμένος να "επικολλήσει" πάνω του κάποιο "πρότυπο" έκθεσης που δεν είναι δικό του, αλλά "δανεισμένο" από αλλού.

Με το βιβλίο αυτό ο μαθητής ανακαλύπτει ότι τελικά ο τρόπος της ανεξάρτητης δημιουργικής γραφής που μεθοδεύει το βιβλίο αυτό είναι πρώτον πολύ πιο γρήγορος να τον υιοθετήσει και πολύ πιο θεαματικός στα αποτελέσματα του ακόμη και από την απλή "αντιγραφή" ενός ξένου "πρότυπου" έκθεσης, δεύτερον μένει για πάντα στο μυαλό του και εξελίσσεται συνεχώς (πολύ πιο πέρα από τις απαιτήσεις του FCE και του ECCE, για τα οποία τον εκπαιδεύει πλήρως και άψογα) και τρίτον, είναι πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία γιατί διανοίγει νοητικές οδούς που ίσως και ο ίδιος ή ίδια νόμιζε ότι δεν υπήρχαν.

Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία βασικά μέρη:
Το πρώτο μέρος ασχολείται με την πρόταση, το βασικό δομικό στοιχείο κάθε γραφής: O μαθητής διδάσκεται γρήγορα όλους τους τρόπους ώστε σύντομα να αναβαθμίσει την πρόταση του σε ένα αποτελεσματικό, οικονομικό, και όμορφο δείγμα δημιουργικής γραφής.
Το δεύτερο μέρος διδάσκει αποτελεσματικά όσες δεξιότητες χρειάζονται για διαγωνίσματα γραφής επίπέδου Β2 βρετανικού τύπου. Με την ευκαιρία όμως αυτή, παραθέτει και συγκεκριμένες οδηγίες για δημιουργική γραφή.
Το τρίτο μέρος ασχολείται με την αποτελεσματική γραφή έκθεσης αμερικανικού τύπου με αυστηρό περιορισμό χρόνου 30 λεπτών (επιπέδου Β2 αλλά και μεγαλυτέρων). Για να επιτευχθεί όμως αυτό, η MindPower παρουσιάζει μια ειδική μέθοδο αφύπνισης υποβοήθησης της κριτικής σκέψης καθώς και συγκεκριμένα νοητικά μοντέλα - πλαίσια για την λογική της ανάπτυξης παραγράφου, παράθεση και έλεγχο ιδεών, και δημιουργία πειστικού επιχειρήματος για την ολοκλήρωση της έκθεσης σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Συνδεύεται από λεπτομερές βιβλίο καθηγητού.
Τίτλος βιβλίου:Composition on a Need to Know Basis
Εκδότης:MindPower
Συντελεστές βιβλίου:Γεριτσίδου Τάνυα - Μαρία (Συγγραφέας)
Γεριτσίδου, Όλγα Γ. (Συγγραφέας)
Τζανάκης, Μιχάλης (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789606616297
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Ξένες Γλώσσες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες