Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2006
ISBN:
9789600433586
Σελίδες:
206
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα
Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις την ιστορία αυτού του βιβλίου. Συνήθως στο οπισθόφυλλο δίνουμε κάποια στοιχεία για την πλοκή, στην περίπτωσή μας όμως πιστεύουμε πως αυτό θα χαλάσει τις εκπλήξεις που κρύβονται στο κείμενο-και είναι πολλές. Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να αρχίσεις να το διαβάζεις χωρίς να ξέρεις ποιο είναι το θέμα του.

Αν πάντως αρχίσεις να το διαβάζεις, θα πας μια μεγάλη βόλτα μ' ένα αγόρι που λέγεται Μπρούνο. Και αργά ή γρήγορα θα βρεθείς, μαζί με τον Μπρούνο, μπροστά σε ένα συρματόπλεγμα και θα γνωρίσεις ένα αγόρι που ζει από την άλλη πλευρά του συρματοπλέγματος.

Συρματοπλέγματα σαν αυτό υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου. Ευχόμαστε όμως ποτέ στη ζωή σου να μη βρεθείς μπροστά σε κάποιο από αυτά.

Το "Αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα" αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο, καθώς η αγγλική του έκδοση έχει πουλήσει 135.000 αντίτυπα από τον Ιανουάριο του 2006, που πρωτοκυκλοφόρησε, θα εκδοθεί σε 24 χώρες, ήταν υποψήφιο για δύο από τα σημαντικότερα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και σύντομα πρόκειται να γίνει ταινία από τη Miramax/Disney.
Τίτλος βιβλίου:Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα
Τίτλος πρωτότυπου:The Boy in the Striped Pyjamas
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Boyne, John (Συγγραφέας)
Μοσχονά Αριάδνη-Αδαμαντία (Μεταφραστής)
ISBN:9789600433586
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2006
Ηλικίες:13+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες