Διοικητική λογιστική

Εκδότης:
Pela Ioannidou Publishing
Έτος:
2007
ISBN:
9789608767874
Σελίδες:
472
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διοικητική λογιστική
Τιμή εκδότη:€55,79
Η τιμή μας: €50,21
στο καλάθι
Διοικητική λογιστική
Ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο τόσο για το φοιτητή - σπουδαστή όσο και για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να κατανοήσει τις βασικές αρχές της διοικητικής λογιστικής και την εφαρμογή τους σε πραγματικές επιχειρηματικές συνθήκες. Ο στόχος του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τόσο τις τεχνικές όσο και τις αποφάσεις που μπορούν να ληφθούν με βάση τη διοικητική λογιστική πληροφόρηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

- Δώδεκα κεφάλαια στα οποία παρουσιάζονται οι βασικές θεωρητικές έννοιες της διοικητικής λογιστικής, συνοδευόμενες από εφαρμογές τους σε βιομηχανικές, εμπορικές αλλά και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Ένα από αυτά είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην κοστολόγηση με βάση τις δραστηριότητες (Activity Based Costing). Ένα επιπλέον κεφάλαιο περιλαμβάνει μόνο συνδυαστικές ασκήσεις.
- Πέντε μελέτες περίπτωσης που προσομοιάζουν πραγματικές συνθήκες λειτουργίας ελληνικών επιχειρήσεων.
- Αρκετά λυμένα παραδείγματα και λυμένες ασκήσεις που συνοδεύουν τη θεωρία για την πληρέστερη κατανόηση των εννοιών σε κάθε κεφάλαιο.
- Πλήθος ερωτήσεων σωστού λάθους (εκατόν πενήντα) και ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής (εκατόν δεκαπέντε) με τις απαντήσεις τους, καθώς και άλυτων ασκήσεων (εβδομήντα πέντε) οι οποίες χαρακτηρίζονται από το βαθμό δυσκολίας στην επίλυση τους.
- Λεξικό αγγλοελληνικών και ελληνοαγγλικών λογιστικών όρων.
Τίτλος βιβλίου:Διοικητική λογιστική
Εκδότης:Pela Ioannidou Publishing
Συντελεστές βιβλίου:Κοέν, Σάνδρα (Συγγραφέας)
Βενιέρης, Γεώργιος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608767874
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες