Διοίκηση παραγωγής

Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2006
ISBN:
9789602723548
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διοίκηση παραγωγής
Τιμή εκδότη:€64,00
Η τιμή μας: €57,60
Διοίκηση παραγωγής
Το παρόν έργο έχει ως αντικείμενο τη Διοίκηση Παραγωγής, κυρίαρχος στόχος της οποίας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος της επιχείρησης ως ενιαίου οργανικού συνόλου.

Καθίσταται σαφές ότι μία δημόσια ή ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι μία «πολύπλοκη μηχανή», αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες στο περιβάλλον.

Tο παρόν σύγγραμμα αναπτύσσεται σε δύο άξονες.

Ο πρώτος άξονας έχει σχέση με τα είδη προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι για τη Διοίκηση Παραγωγής, τα οποία ταξινομούνται σε προβλήματα στρατηγικής και σε προβλήματα τακτικής.

Ο δεύτερος άξονας είναι η ανάγκη ευαισθητοποίησης της διοίκησης στις σύγχρονες τάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης με συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα και την παραγωγικότητα.

Παρουσιάζονται, επίσης, οι ποικίλες δυνατότητες βελτίωσης, με την αξιοποίηση της φιλοσοφίας και των αρχών της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και της γενικής προσέγγισης Just-In-Time.

Το έργο συμπληρώνεται με πλούσια βιβλιογραφία, γενική και ειδική (ανά κεφάλαιο).

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διαμορφώσει μία σαφή εικόνα για τη λειτουργία της Διοίκησης Παραγωγής και για τη συμβολή της στην αποτελεσματική υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής.
Τίτλος βιβλίου:Διοίκηση παραγωγής
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Δερβιτσιώτης, Κώστας Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602723548
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες