Η τέχνη της γητειάς

Επικλήσεις, ευλογίες, προστασίες, θεραπευτικές και ερωτικές γητείες, δέσιμο και προσταγές
Εκδότης:
Δίδυμοι
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η τέχνη της γητειάς
Ξεδιαλύνοντας τα πέπλα του μυστηρίου και της ομίχλης των δεισιδαιμονικών ακατανόητων φράσεων που περιβάλουν το ασυνήθιστο αυτό θέμα, ο Ρόμπερτ Σκέλτον επιδιώκει ν’ αποδείξει ότι ή γητειά είναι μια τέχνη και μπορεί να μαθευτεί απ’ οποιονδήποτε που διαθέτει αρκετή ψυχική ενέργεια και δύναμη αυτοσυγκέντρωσης. Μια αρχαία τέχνη κοινής μαγείας άσχετη με τη μαύρη μαγεία ή τη μαγγανεία, η τέχνη της γητειάς έχει μεταδοθεί μόνο από στόμα σε στόμα, ως σήμερα.
Στην «Τέχνη της γητειάς» ο διάσημος Αμερικανός ποιητής, γλύπτης, κριτικός και διδάσκαλος, παρουσιάζει πλήρεις οδηγίες για το φτιάξιμο και τη χρήση της λεκτικής μαγείας. Αυτή ή δραστηριότητα, μια μορφή ευχής ή μετάδοσης διαισθητικών μηνυμάτων, είναι τόσο παλιά όσο και ίδια ή γλώσσα και τόσο δυνατή όσο οι βαθύτερες δυνάμεις της ανθρώπινης ψυχής.
Ο συγγραφέας, που χρησιμοποιεί μ’ επιτυχία γητειές επί μια εικοσαετία, δίνει συνταγές για μια μεγάλη ποικιλία από γητειές, πού περιλαμβάνουν επικλήσεις, μαγικούς ψαλμούς, ευλογίες και προστασία, θεραπευτικές γητειές, ερωτικές γητειές, δέσιμο και προσταγή. Οι ξεκάθαρες, πληροφοριακές επεξηγήσεις του θα γοητεύσουν τόσο εκείνους που διαβάζουν από περιέργεια, όσο και εκείνους πού επιζητούν πρακτική μάθηση και επιτυχία στις επιδιώξεις τους.
Τίτλος βιβλίου:Η τέχνη της γητειάς
Υπότιτλος βιβλίου:Επικλήσεις, ευλογίες, προστασίες, θεραπευτικές και ερωτικές γητείες, δέσιμο και προσταγές
Εκδότης:Δίδυμοι
Συντελεστές βιβλίου:Skelton, Robin (Συγγραφέας)
Σημηριώτης, Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες