Η προτοµή του Μπερνίνι

Εκδότης:
OpusMagnum
Έτος:
2007
ISBN:
9789608778399
Σελίδες:
273
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η προτοµή του Μπερνίνι
Εκτός κυκλοφορίας
Η προτοµή του Μπερνίνι
Ο Τζόναθαν Άρτζιλ καταφέρνει να µοσχοπουλήσει τον πρώτο του πίνακα ως έµπορος έργων τέχνης, σε ένα αµερικάνικο ιδιωτικό µουσείο στο Λος Άντζελες. Όταν πηγαίνει όµως εκεί, προκειµένου να παραδώσει τον πίνακά του, γίνεται µάρτυρας στη δολοφονία του δισεκατοµµυριούχου ιδιοκτήτη του µουσείου, την ώρα που αυτός θα ανακοίνωνε την απόκτηση µιας προτοµής του Μπερνίνι.
Ο ίδιος ο Άρτζιλ γίνεται ο επόµενος στόχος του δολοφόνου, ενώ παράλληλα τόσο ο έµπορος που έφερε τον Μπερνίνι, ο αµφιβόλου εντιµότητας Έκτωρ ντι Σόουζα, όσο και η περιβόητη προτοµή κάνουν φτερά. Με τη βοήθεια της στενής του φίλης, Φλάβια ντι Στέφανο, ο Τζόναθαν ρίχνεται σε άλλη µια περιπέτεια µε στόχο την αποκάλυψη του δολοφόνου, καθώς και τη λύση του µυστικού που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της προτοµής...

Μετά το "Χαµένο Πίνακα του Ραφαήλ" και το "Μυστικό του Τισιανού", η "Προτοµή του Μπερνίνι" είναι το τρίτο βιβλίο µιας σειράς ιδιαίτερα καλογραµµένων, εξαιρετικά πρωτότυπων µυθιστορηµάτων του Iain Pears που συνδυάζουν το αστυνοµικό µυστήριο µε συναρπαστικές περιγραφές του κόσµου της τέχνης. Μαζί µε τους σταθερά παρόντες ήρωές του, τη Φλάβια ντι Στέφανο και τον Τζόναθαν Άρτζιλ, συνεχίζουµε να ανακαλύπτουµε µε τρόπο γλαφυρό και ιδιαίτερο χιούµορ την Ιταλία, την τέχνη της και...τα µυστήριά της.
Τίτλος βιβλίου:Η προτοµή του Μπερνίνι
Τίτλος πρωτότυπου:The Bernini Bust
Εκδότης:OpusMagnum
Συντελεστές βιβλίου:Pears, Iain, 1955- (Συγγραφέας)
Μητρόπουλος, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789608778399
Σειρά εκδότη:ArtCrime
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες