Επανασύνδεση

Θεραπεύστε τους άλλους, θεραπεύστε τον εαυτό σας
Εκδότης:
Κρύων
Έτος:
2007
ISBN:
9789608790780
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επανασύνδεση
Εκτός κυκλοφορίας
Επανασύνδεση
Γιατί φημισμένοι γιατροί και ιατρικοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τις αξιοθαύμαστες θεραπείες που έχουν αναφέρει οι ασθενείς του Δρ. Έρικ Περλ; Τι ακριβώς συμβαίνει όταν αυτοί οι ασθενείς αναφέρουν την ξαφνική εξαφάνιση συμπτωμάτων από καρκίνο, αρρώστιες που συνδέονται με το AIDS, και εγκεφαλική παράλυση; Και τι σημαίνει όταν αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τον Δρ. Περλ αναφέρουν μια ξαφνική ικανότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτή την θεραπευτική ενέργεια όχι μόνον για τους εαυτούς τους αλλά και για άλλους; Τι είναι αυτό το φαινόμενο;

Λοιπόν μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε όλα όσα γνωρίζατε για την συμβατική θεραπεία έως τώρα. Οι "νέες" συχνότητες της θεραπείας που περιγράφονται από τον Δρ. Περλ ξεπερνούν ολοκληρωτικά "τεχνικές" και σας μεταφέρουν σε νέα και μη προσβάσιμα ως τώρα επίπεδα.
Αυτό το βιβλίο σας μεταφέρει στο ταξίδι του Δρ. Έρικ Περλ από την στιγμή της ανακάλυψης της δυνατότητας του να προσφέρει θεραπεία έως την διεθνώς αποκτηθείσα φήμη του σαν το όργανο μέσα από το οποίο αυτή η διαδικασία παρουσιάζεται στον κόσμο. Επίσης είναι εξίσου σημαντικό ότι αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τις μεθόδους που μπορείτε προσωπικά να χρησιμοποιήσετε για να κατακτήσετε αυτές τις νέες θεραπευτικές ενέργειες.
Τίτλος βιβλίου:Επανασύνδεση
Υπότιτλος βιβλίου:Θεραπεύστε τους άλλους, θεραπεύστε τον εαυτό σας
Τίτλος πρωτότυπου:The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself
Εκδότης:Κρύων
Συντελεστές βιβλίου:Pearl, Eric (Συγγραφέας)
Καστανάκης, Γιάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789608790780
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2007
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες