Ανθρώπινοι άγγελοι

Ανώτερη επικοινωνία και προσωπικές ιστορίες
Εκδότης:
Κρύων
Έτος:
2005
ISBN:
9789606631047
Σελίδες:
175
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανθρώπινοι άγγελοι
Εκτός κυκλοφορίας
Ανθρώπινοι άγγελοι
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας μιλά για τους Ανθρώπινους Αγγέλους! Εάν αναρωτιέστε "Εγώ είμαι;", η πιθανότερη απάντηση είναι "Ναι, είσαι" γιατί αλλιώς δεν θα κρατάγατε αυτό το βιβλίο στα χέρια σας! Θα είχατε διαλέξει κάποιο άλλο βιβλίο που θα σας είχε τραβήξει την προσοχή.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει Ανώτερες Επικοινωνίες από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Τοβία (Αρχάγγελος Ραφαήλ) και την Σολάρα Αντάρις. Όλοι μιλούν για το ίδιο θέμα: την παρουσία των Ανθρώπινων Αγγέλων στη Γη.
Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει προσωπικές συνεδρίες με Ανθρώπινους Αγγέλους…

Πιστεύω ότι η γνωριμία σας με τους Ανθρώπινους Αγγέλους θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε κάποια μέρη του δικού σας δημιουργικού πνευματικού εαυτού και των δικών σας αληθινών ικανοτήτων. Πέρα όμως από αυτό, οι ίδιες οι πληροφορίες που αφορούν το ζήτημα της πνευματικής καταγωγής και των πνευματικών χαρισμάτων των Ανθρώπινων Αγγέλων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και συναρπαστικό! Μην ξεχνάτε ότι αυτή η συλλογή συνεδριών είναι μια μικρή γεύση της παρουσίας, της ζωής και του συνήθως αθέατου έργου που επιτελούν οι Ανθρώπινοι Άγγελοι!
Τίτλος βιβλίου:Ανθρώπινοι άγγελοι
Υπότιτλος βιβλίου:Ανώτερη επικοινωνία και προσωπικές ιστορίες
Εκδότης:Κρύων
Συντελεστές βιβλίου:Χριστάκου, Χαριτίνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789606631047
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες