Πρακτικός σύμβουλος ανωνύμων εταιρειών (τ.2)

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2007
ISBN:
9789603516927
Σελίδες:
1107
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρακτικός σύμβουλος ανωνύμων εταιρειών
Τιμή εκδότη:€96,36
Η τιμή μας: €86,72
στο καλάθι
Πρακτικός σύμβουλος ανωνύμων εταιρειών (τ.2)
Το έργο αποτελεί έναν πρακτικό σύμβουλο με κωδικοποίηση και ερμηνεία της νομοθεσίας περί Ανωνύμων Εταιρειών που καλύπτει βήμα-βήμα όλες τις διαδικασίες σύστασης, τροποποίησης καταστατικού, αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, σύνταξης πρακτικών Δ.Σ., Γ.Σ., σχεδίων συγχώνευσης, ανακοινώσεων κ.λπ. Στο συνοδευτικό CD περιλαμβάνονται 470 υποδείγματα ταξινομημένα θεματικά και έτοιμα για χρήση σε οποιονδήποτε κειμενογράφο όπως το Microsoft Word.
Η άρτια επιστημονική κατάρτιση του συγγραφέα, η μέχρι τώρα πλούσια εμπειρία του και αποτελεσματική συμμετοχή του στη διαμόρφωση και στην εφαρμογή της νομοθεσίας περί Ανωνύμων Εταιρειών, αποτελούν εχέγγυα, ότι η εργασία του, στην οποία ερευνά και σχολιάζει με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια τη σχετική νομοθεσία και προτείνει πρακτικές λύσεις, θα αποτελέσει το απαραίτητο βοήθημα στους εφαρμοστές της και θα τους προσφέρει ικανή βοήθεια για να αντιμετωπίζουν επιτυχώς κρίσιμα ζητήματα καθημερινής πρακτικής. Το έργο αυτό, που αριθμεί συνολικά πάνω από 2000 σελίδες σε δύο (2) τόμους, περιλαμβάνει:
- Κωδικοποίηση Ν. 2190/20 περί Ανωνύμων Εταιρειών ενημερωμένου με τους νέους Ν. 3460/06, Ν. 3487/06 & Ν. 3548/07 και άλλων βασικών συναφών νομοθετημάτων με ερμηνεία αυτών και όλες τις γνωμοδοτήσεις του Ν.Σ.Κ. και του Νομ. Συμβούλου του Υπ. Ανάπτυξης από το 1966 έως σήμερα ταξινομημένες κατά θεματικές ενότητες.
- Πλήρη ανάλυση βήμα-βήμα με χρονοδιαγράμματα των διαδικασιών συγχώνευσης Α.Ε., μετατροπής Ε.Π.Ε., Ο.Ε. ή Ατομικής Επιχείρησης σε Α.Ε. απορρόφησης Ε.Π.Ε., Ο.Ε. ή Ατομικής επιχείρησης από Α.Ε., συγχώνευσης επιχειρήσεων για σύσταση Α.Ε., απόσχισης κλάδου, διάσπασης Α.Ε. μετατροπής Α.Ε. σε Ε.Π.Ε., με εφαρμογή των διατάξεων του Ν.Δ. 1297/72, του Ν. 2166/93 και του Ν. 3296/04, κωδικοποίηση των ως άνω νόμων με όλες τις σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους του Υπ. Οικονομικών
- 470 πλήρη υποδείγματα για σύσταση ΑΕ, τροποποίηση καταστατικού, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πρακτικά Δ.Σ. και Γ.Σ., σχεδίων συγχώνευσης, ανακοινώσεις σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (στο συνοδευτικό CD)
- Νομοθεσία και ερμηνευτικές εγκύκλιοι του Υπ. Οικονομικών σχετικά με: Μεταβίβαση και Φορολογία μετοχών, Ονομαστικοποίηση μετοχών, Κεφαλαιοποίηση - Διανομή - Φορολογία αποθεματικών, Φόρο συγκέντρωσης κεφαλαίων, Αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων, Κίνητρα ιδιωτικών επενδύσεων (Ν. 3299/04).
Ο «Πρακτικός Σύμβουλος Ανωνύμων Εταιριών» απευθύνεται σε νομικούς, λογιστές, φοροτεχνικούς, Ορκωτούς Ελεγκτές - Λογιστές, σε υπαλλήλους των αρμοδίων Κρατικών Υπηρεσιών αλλά και σε όσους γενικότερα ενδιαφέρονται για την εφαρμογή της νομοθεσίας περί Ανωνύμων Εταιρειών στην πράξη.
Τίτλος βιβλίου:Πρακτικός σύμβουλος ανωνύμων εταιρειών
Περιέχει:CD-ROM.
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Δημητρακάς, Αθανάσιος Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603516927
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2007
Τόμος:2/2
Σημείωση:Η τιμή αφορά συνολικά και τους 2 τόμους.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες