Φτιαγμένες να διαρκέσουν

Επιτυχημένες συνήθειες των εταιρειών με όραμα
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604610358
Σελίδες:
428
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φτιαγμένες να διαρκέσουν
Τιμή εκδότη:€33,00
Η τιμή μας: €29,70
στο καλάθι
Φτιαγμένες να διαρκέσουν
Τι είναι αυτό που κάνει κάποιες εταιρείες να ευημερούν και να εξελίσσονται σε παγκόσμιους κολοσσούς, την ίδια στιγμή που άλλες μένουν στην αφάνεια;

Το "Φτιαγμένες να διαρκέσουν" είναι ένα μοναδικό βιβλίο διοίκησης επιχειρήσεων που απαντά σε αυτό το ερώτημα με συγκεκριμένα στοιχεία και παραδείγματα.
Οι Jim Collins και Jerry I. Porras επέλεξαν δεκαοκτώ πραγματικά εξαιρετικές και αειθαλείς εταιρείες και μελέτησαν κάθε μία από αυτές συγκρίνοντάς την άμεσα με κάποια από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριές της. Το υλικό στο οποίο βασίστηκαν οι συγγραφείς του βιβλίου προέκυψε από έρευνες έξι ετών στο Graduate School of Business του Stanford University.
Εταιρείες όπως η Disney, η IBM και η BMW εξετάζονται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής τους μέχρι σήμερα. Σε όλη τη διάρκεια της έρευνάς τους οι συγγραφείς έθεταν το εξής ερώτημα: "Τι είναι αυτό που κάνει τις πραγματικά εξαιρετικές εταιρείες να διαφέρουν από τις εταιρείες σύγκρισης και ποιες ήταν οι κοινές πρακτικές που εφάρμοσαν αυτές οι αειθαλείς, εξαιρετικές εταιρείες σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής τους πορείας";

Γεμάτο με εκατοντάδες συγκεκριμένα παραδείγματα και δομημένο έτσι ώστε να αποτελεί ένα συνεκτικό πλαίσιο πρακτικών εννοιών, που μπορούν να εφαρμοστούν από μάνατζερ και επιχειρηματίες σε όλα τα επίπεδα, το "Φτιαγμένες να διαρκέσουν" αποτελεί το βασικό αρχιτεκτονικό σχέδιο για την οικοδόμηση εταιρειών που θα ευημερήσουν κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα, αλλά και μετά.
Τίτλος βιβλίου:Φτιαγμένες να διαρκέσουν
Υπότιτλος βιβλίου:Επιτυχημένες συνήθειες των εταιρειών με όραμα
Τίτλος πρωτότυπου:Built to Last
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Collins, Jim (Συγγραφέας)
Porras, Jerry I. (Συγγραφέας)
Ρούσσος, Νίκος, Μεταφραστής (Μεταφραστής)
ISBN:9789604610358
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες