Σύνθετα υλικά

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604610273
Σελίδες:
408
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σύνθετα υλικά
Τιμή εκδότη:€43,00
Η τιμή μας: €38,70
στο καλάθι
Σύνθετα υλικά
Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα κενό της ελληνικής επιστημονικής βιβλιογραφίας στην τεχνολογία των συνθέτων υλικών· μια κατηγορία υλικών που είναι ιδιαίτερα σημαντική στις σύγχρονες κατασκευές.
Απευθύνεται κυρίως σε προπτυχιακούς φοιτητές πολυτεχνικών σχολών -Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Χημικούς και Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς των Υλικών-, αλλά και σε φοιτητές της Φυσικομαθηματικής και της Επιστήμης των Υλικών. Παράλληλα, όμως, το βιβλίο παρέχει μια σειρά βασικών γνώσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο στους πτυχιούχους όλων των προαναφερθέντων κλάδων.
Η πλούσια θεματολογία του βιβλίου ξεκινά από την ιστορία των συνθέτων υλικών, προχωρά στη δομή και τις ιδιότητες των συνιστωσών υλικών και του τρόπου που αυτά συνδέονται στη διεπιφάνεια για τον σχηματισμό του συνθέτου, και καταλήγει στη μελέτη της μηχανικής συμπεριφοράς σε μικροσκοπικό και μακροσκοπικό επίπεδο, κυρίως των ινωδών συνθέτων με πολυμερική μήτρα.
Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και ειδικό κεφάλαιο όπου γίνεται εκτενής αναφορά στις μεθόδους κατασκευής και μορφοποίησης των προηγμένων σύνθετων υλικών, οι οποίες είναι απολύτως χρήσιμες και σε μηχανικούς της βιομηχανίας πλαστικών και συνθέτων υλικών.
Τίτλος βιβλίου:Σύνθετα υλικά
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Παπανικολάου, Γιώργος (Συγγραφέας)
Μουζάκης, Διονύσης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604610273
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες