Η ευτυχία υπάρχει

Πώς να βρείτε τη δική σας
Εκδότης:
Κριτική
Έτος:
2007
ISBN:
9789602185322
Σελίδες:
346
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ευτυχία υπάρχει
Τιμή εκδότη:€16,58
Η τιμή μας: €14,92
Η ευτυχία υπάρχει
Είμαστε πλασμένοι για την αναζήτηση. Συχνά η ζωή μας είναι μια σειρά αναζητήσεων, άλλοτε απολαυστικών, άλλοτε πάλι όχι... Ορισμένες φορές οι αναζητήσεις μας είναι απλές. Αναζητούμε τροφή, στέγη, ασφάλεια. Άλλες φορές είναι πιο εξευγενισμένες και σημαντικές. Εργαζόμαστε ακούραστα για να γίνουμε δάσκαλοι, γιατροί, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες.

Με όλες αυτές τις ανάγκες που πρέπει να ικανοποιήσουμε, δεν είναι περίεργο ότι νιώθουμε συνεχώς κουρασμένοι και αποσυντονισμένοι. Νιώθουμε εξαντλημένοι. Επιπλέον, όταν ένας άνθρωπος επιδιώκει ταυτόχρονα πολλούς απ’ αυτούς τους στόχους, μπορεί εύκολα να υπονομεύσει την ικανότητά του να πετύχει σε μία από τις πιο βασικές και κρίσιμες αναζητήσεις -την αναζήτηση της ευτυχίας...

Και όμως, η ευτυχία υπάρχει κάθε στιγμή. Σ' αυτό το έξυπνο και πρωτότυπο βιβλίο, ο συγγραφέας μας μαθαίνει πώς να την ανακαλύψουμε. Με λεπτότητα, ευστροφία και γνώση, μας προσκαλεί σ' ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της εφαρμοσμένης καθημερινής ψυχολογίας, τονίζοντας ότι η ευτυχία δεν είναι απλώς μια στιγμιαία ευφορία, αλλά στάση ζωής. Με παραδείγματα διάσημων προσωπικοτήτων, όπως ο Αϊνστάιν, ο Δαλάι Λάμα, ο Ντίλαν και ο Μπάουι, μας δείχνει πώς να ξεχωρίζουμε την επιτυχία από την ευτυχία, να εκτιμάμε τις όμορφες στιγμές και να μην αναλωνόμαστε στην προσπάθεια καταξίωσης.

Οι διαφωτιστικές απαντήσεις που δίνει σε σημαντικά ερωτήματα της εποχής μας ανοίγουν το δρόμο για έναν δημιουργικότερο τρόπο σκέψης, για μια νέα κατανόηση της ύπαρξής μας -πολύτιμα εργαλεία στην προσπάθεια να βρούμε τις δικές μας μοναδικές απαντήσεις στο παζλ της ευτυχίας.
Τίτλος βιβλίου:Η ευτυχία υπάρχει
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να βρείτε τη δική σας
Τίτλος πρωτότυπου:Happiness is: Unexpected Answers to Practical Questions in Curious Times
Εκδότης:Κριτική
Συντελεστές βιβλίου:Shea, Shawn Christopher (Συγγραφέας)
Σακκά, Ανδριάνα (Μεταφραστής)
Μίνογλου, Θέμις (Επιμελητής)
ISBN:9789602185322
Σειρά εκδότη:Ζην
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες