Το μυστικό του μουσείου

Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2009
ISBN:
9789606863349
Σελίδες:
469
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μυστικό του μουσείου
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
Το μυστικό του μουσείου
Καλώς ήλθατε στο μουσείο Σκάτερχορν!

Όταν ο εκκεντρικός πατέρας του εξαφανίζεται στην Άπω Ανατολή σε αναζήτηση σπάνιων σκαθαριών, ο εντεκάχρονος Τομ Σκάτερχορν μένει για να περάσει τα Χριστούγεννα με τον θείο και τη θεία του, φύλακες του παράξενου και θαυμαστού μουσείου Σκάτερχορν. Το μουσείο είναι ετοιμόρροπο, σκονισμένο, γεμάτο με ταριχευμένα, αλλά περιέργως αληθοφανή ζώα, όλα δημιουργίες του κύριου Αυγούστου Κάτσερ, ο οποίος, μαζί με τον συγγενή του Τομ, τον σερ Χένρι Σκάτερχορν, ίδρυσε το μουσείο πριν από εκατό χρόνια. Ο μύθος λέει ότι το μουσείο κρατά καλά κρυμμένο ένα μυστικό: ένα διάσημο χαμένο ζαφείρι, που δόθηκε στον σερ Χένρι για τη δολοφονία μιας άγριας, ανθρωποφάγου τίγρης στην Ινδία.

Πάνω που ο θείος Τζος είναι έτοιμος να κλείσει το μουσείο οριστικά, ένας μακρινός συγγενής του Αυγούστου Κάτσερ, ο μυστήριος Δον Γκέρβας Ασκάρι εμφανίζεται μαζί με την εξωτική πρασινομάτα κόρη του, Λότους. Το ζευγάρι προσπαθεί να γοητεύσει τον Τομ, τον θείο και τη θεία του. Το περίεργο παρελθόν τους όμως ξυπνά στον Τομ διάφορες υποψίες, κάνοντάς τον να αναρωτιέται εάν σχεδιάζουν να κλέψουν το ανεκτίμητο κόσμημα.

Μια απίστευτη, συναρπαστική περιπέτεια σ' έναν κόσμο γεμάτο σκόνη, έντομα, μαγικά ελιξίρια, χαμένα κοσμήματα και ταριχευμένα ζώα.
Τίτλος βιβλίου:Το μυστικό του μουσείου
Τίτλος πρωτότυπου:The Remarkable Adventures of Tom Scatterhorn: The Museum's Secret
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Chancellor, Henry (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606863349
Σειρά εκδότη:Οι Απίστευτες Περιπέτειες του Τομ Σκάτερχορν
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2009
Ηλικίες:10 - 14
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες