Ο ταγματάρχης

Μυθιστόρημα κατασκοπείας
Εκδότης:
Πύλη
Έτος:
2007
ISBN:
9789607041159
Σελίδες:
232
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο ταγματάρχης
Τιμή εκδότη:€12,17
Η τιμή μας: €10,95
στο καλάθι
Ο ταγματάρχης
"Ο ταγματάρχης" είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι διαφθοράς και εξουσίας, ένα ιδιότυπο κατασκοπικό κυνηγητό όπου οι θύτες και τα θύματα εναλλάσσουν ρόλους διαρκώς. Οι στόχοι απλοί: επιβίωση και υπεροχή. Το πεδίο δράσης: ένας παγκόσμιος ιστός με επίκεντρο την Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Οι κανόνες: ...απλώς δεν υπάρχουν.

Διπλωματικοί ακόλουθοι, γερουσιαστές, δημοσιογράφοι, ντετέκτιβς και τυχοδιώκτες συνεργάζονται και συγκρούονται, κυνηγώντας ο ένας τον άλλον και τη Νότιο Αφρική στην Τουρκία και από τη Γαλλία στις Η.Π.Α. Η δίψα για δύναμη και η ανάγκη για απαντήσεις κινούν τα "πιόνια" μέσα από ένα λαβύρινθο όπου οι φόνοι, τα ναρκωτικά, η "τρομοκρατία", ο ενθνικσμός και οι φιλοδοξίες επιταχύνουν την ανέλιξή τους ή διακόπτουν βίαια τη συμμετοχή τους σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Θανάσης Παπαρήγας και η Τιτίνα Δανέλλη μας ταξιδεύουν στο ψυχροπολεμικό περιβάλλον της δεκαετίας του 1980, περιγράφοντας, σε νουάρ αποχρώσεις, τα αόρατα παιχνίδια εξουσίας που διαδραματίζονται πίσω από καθημερινά συμβάντα, όπως αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, πυρκαγιές και τρομοκρατικές επιθέσεις.
Τίτλος βιβλίου:Ο ταγματάρχης
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα κατασκοπείας
Εκδότης:Πύλη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαρήγας, Θανάσης (Συγγραφέας)
Δανέλλη Τιτίνα (Συγγραφέας)
Φιλίππου, Φίλιππος, 1948- , συγγραφέας (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789607041159
Σειρά εκδότη:Λαβύρινθοι
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες