Πέρα από τις κουκκίδες του PowerPoint

Χρησιμοποιήστε το ελληνικό Microsoft PowerPoint για παρουσιάσεις που πληροφορούν, κινητοποιούν και εμπνέουν
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604610457
Σελίδες:
263
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πέρα από τις κουκκίδες του PowerPoint
Τιμή εκδότη:€21,00
Η τιμή μας: €18,90
Πέρα από τις κουκκίδες του PowerPoint
Αν δεν παρουσιαστούν σωστά, εντυπωσιακές και πρωτότυπες ιδέες αδικούνται και χάνουν τη δυναμική τους. Γιατί λοιπόν να μην εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή προβολή τους; Γιατί να μη δημιουργείτε παρουσιάσεις που απογειώνουν και δίνουν ζωή στο υλικό που προβάλλετε.

Με το βιβλίο αυτό θα ξεφορτωθείτε μια και καλή τις ανιαρές, γεμάτες με παραγράφους κουκκίδων διαφάνειες και θα απελευθερώσετε την καταπληκτική ιστορία που κρύβεται στην παρουσίασή σας!

Ο ειδικός στην επικοινωνία Cliff Atkinson:
- Σας αποκαλύπτει ένα καινοτόμο σύστημα τριών βημάτων, που αυξάνει την επίδραση των παρουσιάσεών σας στο Microsoft PowerPoint και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στην υλοποίηση του συστήματος αυτού.
- Σας διδάσκει πώς να μεταμορφώνετε τις ιδέες σας σε μια περιεκτική και συναρπαστική αφήγηση με το σωστό μίγμα μηνύματος και μέσων, ενώ υποδεικνύει και πώς να κερδίζετε το ακροατήριό σας και να μετατρέπετε μια παρουσίαση σε ελκυστική οπτικοακουστική εμπειρία.
- Σας προσφέρει μια μορφή παρουσίασης που εφαρμόζεται ιδανικά σε αντικείμενα όπως επενδύσεις, πωλήσεις, εκπαίδευση, και κατάρτιση.
- Σας ξεναγεί στα εύχρηστα πρότυπά του και στις 60 προχωρημένες συμβουλές του, για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητά σας και να δώσετε αμέσως ζωή στις ιδέες σας!
Τίτλος βιβλίου:Πέρα από τις κουκκίδες του PowerPoint
Υπότιτλος βιβλίου:Χρησιμοποιήστε το ελληνικό Microsoft PowerPoint για παρουσιάσεις που πληροφορούν, κινητοποιούν και εμπνέουν
Τίτλος πρωτότυπου:Beyond Bullet Points
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Atkinson, Cliff (Συγγραφέας)
Σαράφη, Αυγή (Μεταφραστής)
ISBN:9789604610457
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες