Το μικρό βιβλίο για τα ελληνικά Windows Vista

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604610495
Σελίδες:
80
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μικρό βιβλίο για τα ελληνικά Windows Vista
Τιμή εκδότη:€7,00
Η τιμή μας: €6,30
στο καλάθι
Το μικρό βιβλίο για τα ελληνικά Windows Vista
Στο εισαγωγικό αυτό βιβλίο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στα πρώτα σας βήματα με την ελληνική έκδοση του πιο σύγχρονου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, των Windows Vista.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το βιβλίο σάς αποκαλύπτει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε με τις πλούσιες δυνατότητες του υπολογιστή σας και του λειτουργικού του συστήματος.

Είναι ο ιδανικός οδηγός για να γνωρίσετε εύκολα και γρήγορα το πανίσχυρο λειτουργικό σύστημα.

Το βιβλίο αποτελείται από τρία τελείως ανατομικά μέρη:
· Καλό ξεκίνημα: Εδώ θα κάνετε την πρώτη σας γνωριμία με τα "καλικαντζαράκια" που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows Vista. Το μέρος αυτό αποτελεί μια κατατοπιστική ξενάγηση στα βασικά συστατικά του λειτουργικού σας συστήματος.
· Εργασία στα Windows Vista: Στο μέρος αυτό, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στα Windows Vista και θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για κοινές εργασίες. Έννοιες όπως πλαίσιο διαλόγου, καρτέλα, άνοιγμα και αποθήκευση αρχείου, μορφοποίηση κειμένου, αναζήτηση φακέλων, καθώς και πολλές άλλες, περιγράφονται με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.
· Το Διαδίκτυο και τα Windows Vista: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την πρώτη γνωριμία σας με το Διαδίκτυο (Internet), την πλοήγηση σε ιστοσελίδες, την επικοινωνία μέσω των δυνατοτήτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) των Windows, και πολλά άλλα.
Τίτλος βιβλίου:Το μικρό βιβλίο για τα ελληνικά Windows Vista
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Σκουλαρίκης, Φώτης (Συγγραφέας)
Δρεπανιώτης, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
Καρανικολός, Κώστας (Συγγραφέας)
ISBN:9789604610495
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες