Πανδημία

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601415444
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πανδημία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πανδημία
H ανθρωπότητα απειλείται με αφανισμό από ένα φονικό ιό. Ένα σενάριο όχι μονάχα πιθανό, αλλά τρομακτικά ρεαλιστικό.

O Δρ. Nόα Xαλντέιν γνωρίζει πολύ καλά ότι η ανθρωπότητα θα κληθεί κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει μια νέα φονική γρίπη, ανάλογη της πανδημίας του 1919, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από είκοσι εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Έτσι, όταν αναφέρεται η εμφάνιση ενός μυστηριώδους νέου στελέχους γρίπης, περιμένει ότι θα υπάρξουν προβλήματα.

Σύντομα ανακαλύπτει ότι η νέα ασθένεια, στην οποία δίνεται η ονομασία Σύνδρομο Οξείας Κατάρρευσης του Αναπνευστικού (ARCS), είναι πολύ πιο θανατηφόρα από το SARS, καθώς οδηγεί στο θάνατο το ένα στα τέσσερα θύματά της, ανεξαρτήτως ηλικίας ή της προηγούμενης κατάστασης της υγείας τους. Όμως, ενόσω ο Nόα και οι συνάδελφοί του δίνουν αγώνα για την αναχαίτιση της επιδημίας, ο ιός εξαπλώνεται στο Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο και, κάποια στιγμή, φτάνει και στην Αμερική.

Σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος συνδέεται αεροπορικώς και μπορεί κανείς να τον διασχίσει μέσα σε λίγες ώρες, ένας φονικός ιός μπορεί να ταξιδέψει πολύ ταχύτερα απ’ ό,τι η γρίπη του 1919. Ειδικά όταν κάποιος τον διασπείρει εσκεμμένα...
Τίτλος βιβλίου:Πανδημία
Τίτλος πρωτότυπου:Pandemic
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Kalla, Daniel (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601415444
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες