Όλοι οι ντετέκτιβ λέγονται Φλάναγκαν

Εκδότης:
Άγρα
Έτος:
2007
ISBN:
9789603256960
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όλοι οι ντετέκτιβ λέγονται Φλάναγκαν
Τιμή εκδότη:€15,44
Η τιμή μας: €13,90
Όλοι οι ντετέκτιβ λέγονται Φλάναγκαν
"Αρχίσαμε να περπατούμε προς την Τόρες και το σχολείο. Η Κάρμεν βάδιζε δίπλα μου. Με κεραυνοβολούσε με τα ενθουσιώδη μάτια της λες και ήθελε να με υπνωτίσει.
-Γιατί σε λένε Φλάναγκαν;
Δυσκολευόταν να μπει στο θέμα. Δεν ήξερε ούτε από πού ν' αρχίσει ούτε και πώς να κρύψει την αγωνία της.
-Δεν ξέρω, είπα χάνοντας χρόνο για να της κάνω το χατίρι. Όλοι οι ντετέκτιβ λέγονται Φλάναγκαν."

Βαρκελώνη: μια πόλη όπου οι αριστοκρατικές συνοικίες γειτονεύουν με τις φτωχογειτονιές, όπου οι πλούσιοι δεν είναι ποτέ αρκετά μακριά απ' τους εξαθλιωμένους που ζητιανεύουν.
Ο Χουάν Ανγκέρα, η αλλιώς πώς Τζόννυ Φλάναγκαν, είναι ένας πραγματικός ντετέκτιβ, έστω και αν είναι μόνο δεκαπέντε ετών. Ο Φλάναγκαν ωστόσο χρειάζεται μια υπόθεση, μια αληθινή υπόθεση, που θα τον κάνει να ξεχάσει τους καβγάδες του με τον Μπατσενέγκερ, έναν σωματώδη άξεστο συμμαθητή που εκτρέφει τους μυς του όπως άλλοι καλλιεργούν τα σαρκοβόρα φυτά τους.
Έτσι, όταν η μικρή τσιγγάνα Κάρμεν του ζητάει να βρει τον ανιψιό της, ένα μωρό που έχει εξαφανιστεί, ο Φλάναγκαν δεν διστάζει στιγμή. Από την πλατεία της Καταλωνίας, την Αυλή των Θαυμάτων της Βαρκελώνης, μέχρι τις πολυτελείς βίλες των αριστοκρατικών συνοικιών, ο Φλάναγκαν δεν διστάζει στιγμή. Από την πλατεία της Καταλωνίας, την Αυλή των Θαυμάτων της Βαρκελώνης, μέχρι τις πολυτελείς βίλες των αριστοκρατικών συνοικιών, ο Φλάναγκαν ακολουθεί τα ίχνη ενός φρικτού κυκλώματος που εμπορεύεται παιδιά. Η έρευνά του τον οδηγεί ως την κλινική του δόκτορος Βιγιένα, της οποίας οι ψηλοί σκουρόχρωμοι τοίχοι θα μπορούσαν κάλλιστα να κρύβουν το κλειδί του μυστηρίου... Και στην περιπέτεια αυτή θα βρει και τον πρώτο του εφηβικό έρωτα!..

Η σειρά των παιδικών αστυνομικών μυθιστορημάτων με ήρωα τον δεκαπεντάχρονο ερασιτέχνη ντετέκτιβ Φλάναγκαν γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία και τη Γαλλία.
Τίτλος βιβλίου:Όλοι οι ντετέκτιβ λέγονται Φλάναγκαν
Τίτλος πρωτότυπου:Todos los detectives se Llaman Flanagan
Εκδότης:Άγρα
Συντελεστές βιβλίου:Ribera, Jaume (Συγγραφέας)
Martin, Andreu (Συγγραφέας)
Ηλιόπουλος, Κρίτων (Μεταφραστής)
ISBN:9789603256960
Σειρά εκδότη:Ο Μαύρος Γάτος
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες